Hvem er Byens Bedste 2018? Nominer din favorit

Sidste års vinder af Byens Bedste Food blev Ana Frugt og Grønt. Nu er det ved at være tid igen, og du kan tippe os om dine favoritter. Måske det ender med at blive en af de nominerede? Foto: Kim Haugaard

Hvem er Byens Bedste 2018? Nominer din favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem er bedst af de bedste i Aarhus? Det kræver din hjælp at finde ud af, så gå ind og tip os om dine favoritsteder! Det er nemlig århusianerne, der vælger de steder i byen, som, de mener, har gjort sig mest fortjent til at blive kåret som Byens Bedste.

AARHUS: Hvor får man byens bedste fredagsøl i Aarhus? Hvor er den bedste legeplads for drengerøve, og hvor er det bedst af slæbe hele familien med hen for få en god og underholdende dag?

Det kan du være med til at udpege, når vi skal have kåret Byens Bedste 2018!

Gå ind og tip os om, hvem der skal vinde titlen som Byens Bedste ved at nominere din yndlingsbar, din stamrestaurant eller den attraktion, der hitter hos både de små og store familiemedlemmer.

Der skal findes en vinder i 14 forskellige kategorier, og du kan få indflydelse på hvem der skal nomineres indenfor både mad, kultur, leg og shopping.

Der er nemlig mange gode og spændende steder i Aarhus. Men hvilken butik, attraktion eller spisested er byens bedste? Er det en af de helt nye butikker eller er det en af de gode gamle? Har du og vennerne en fast café, I vender trofast tilbage til, eller har I netop fået øjnene op for et nyt og eksotisk sted?

Så fortæl os, hvorfor jeres favoritsted fortjener den fornemme pris som Byens Bedste 2018!

Her er de 14 kategorier
 • Byens Bedste nye spisested
 • Byens Bedste take-away
 • Byens Bedste burger
 • Byens Bedste brunch
 • Byens Bedste legeplads for drengerøve
 • Byens Bedste kulturoplevelse
 • Byens Bedste familieoplevelse
 • Byens Bedste shopping for kvinder
 • Byens Bedste shopping for mænd
 • Byens Bedste bager
 • Byens Bedste bar
 • Byens Bedste shoppingcenter
 • Byens Bedste gå i byen sted
 • Byens Bedste 2018: Stiften-prisen

Nominer og vind fede præmier

Byens Bedste samler nemlig lige nu alle jeres tip ind for at finde de nominerede i hver af de 14 kategorier. Men det kræver, at du begrunder, hvorfor dine forslag er skal nomineres.

Juryen finder nemlig frem til, hvilke der skal være de fem nominerede ud fra jeres begrundelser om, hvorfor netop de skal vinde.

Du kan gå ind på stiften.dk/byensbedste og tippe din favorit.

Fristen er frem til tirsdag 25. september klokken 12:00, og hvis du tipper os, er du samtidig med i lodtrækningen om en række fede præmier. For eksempel kan du vinde et rejsegavekort til Lissabon på 14.000 kroner, sponsoreret af FO Aarhus.

Når de fem nominerede i hver kategori endelig er fundet, bliver de nominerede i to kategorier offentliggjort første gang mandag 1. oktober. Herefter vil der dagligt blive offentliggjort de nominerede i to kategorier af gangen. Så følg med inde på Stiften.dk for at se, hvem der er de nominerede.

Efter alle kategorier er offentliggjort, er det igen jer der, i samarbejde med juryen, bestemmer, hvem der skal vinde titlen som Byens Bedste 2018!

Datoer du skal huske
Tirsdag 25. september: Frist for at tippe os om byens bedste steder

Mandag 1. oktober: Offentliggørelsen af de nominerede og afstemningen om, hvem der skal vinde de forskellige kategorier begynder

Tirsdag 13. november: Afstemningen slutter

Torsdag 15. november: Byens Bedste awardshow 2018!

Hvem er Byens Bedste 2018? Nominer din favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce