Aleksandar Jovanovic skifter til La Liga

Aleksandar Jovanovic har tilsyneladende spillet sin sidste kamp i den røde målmandstrøje i AGF. Arkivfoto: Henning Bagger

Aleksandar Jovanovic skifter til La Liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den serbiske målmand skal fremover spille for SD Huesca i den bedste spanske liga.

AARHUS/SPANIEN: Den seneste uges tid har der været en del snak om AGF's serbiske målmand, Aleksandar Jovanovic, som angiveligt var på vej til et skifte væk fra AGF, og nu er der kommet navn på målmandens nye klub.

Fremover skal Jovanovic tørne ud for nyoprykkede SD Huesca, som i øjeblikket ligger nummer syv i den bedste spanske række. Og det overrasker ikke sportschef Peter 'PC' Christiansen, at der har været interesse for den 25-årige serber.

- Vi har hele tiden vidst, at Jovanovic har haft ambitioner om at prøve sig af på en højere hylde og derfor nok ikke ville blive sin kontraktperiode ud. Jovanovic har igennem længere tid været en del af en stærk defensiv, og nu er der så opstået en mulighed, der baner vejen for, at han kan prøve sig af i La Liga, og som også var tilfredsstillende for os. Vi ønsker Jovanovic held og lykke med de nye udfordringer og takker ham for hans tid i klubben, siger han.

Hovedpersonen selv er glad for skiftet, men sender samtidig en hilsen til både AGF og klubbens fans.

- Jeg har nydt hver eneste minut, jeg har spillet foran de bedste fans i Danmark. Men jeg er også glad og meget taknemmelig for, at dette skifte kunne lade sig gøre, og jeg ser nu frem til nye udfordringer i Spanien. Jeg vil altid bære AGF og fansene i hjertet, og ønsker klubben alt det bedste i fremtiden, siger Aleksandar Jovanovic

AGF på målmandsjagt

Salget af Jovanovic efterlader et hul i truppen i AGF, der nu står med Oscar Whalley som eneste målmand i førsteholdstruppen. Derfor leder klubben nu efter endnu en målmand til at forstærke truppen.

- Allerede tidligt på året forberedte vi os godt ved at hente Óscar Whalley, og vi intensiverer nu jagten på en målmand mere, der kan sikre os et fortsat kompetitivt og stærkt målmands-miljø. Med tilgangen af Óscar Whalley har vi udvist rettidigt omhu, og vi er helt trygge ved, at han nu umiddelbart kan tage over efter Jovanovic, siger Peter 'PC' Christiansen.

Aleksandar Jovanovic er allerede rejst til Spanien, og skal i morgen gennemgå lægetjek. Hvis alt går efter planen, kan han få debut for sin nye klub allerede i den kommende weekend, hvor SD Huesca skal op mod ingen ringere end FC Barcelona. Han nåede at spille 72 kampe i AGF.

Aleksandar Jovanovic skifter til La Liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce