AGF lejer angriber i Belgien

AGF-spillerne har fået en par nye holdkammerater på transfervinduets sidste dag. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF lejer angriber i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryan Mmaee er ny angriber i AGF. Han er lejet i Standard Liege med en mulighed for at købe.

FODBOLD: I transfervinduets allersidste sekunder hentede AGF angriberen Ryan Mmaee i Standard Liege.

Han er 20 år og født og opvokset i Belgien. Men fordi han har en marokkansk mor og en camerounsk far har han flere muligheder landsholdsmæssigt. Derfor har han både optrådt for Belgien på ungdomsniveau (20 kampe) og Marokko på A-niveau, hvor han har fået én kamp.

I den bedste belgiske række har han spillet 30 kampe og scoret to mål for Standard Liege og Waasland-Beveren, som han var udlejet til i seneste sæson.

- Ryan er en ung, spændende angriber, der har de kvaliteter, vi har søgt efter. Med sin fysik, dynamik og fart passer han godt ind i den måde, vi spiller på. Han udfylder både rollen som boldfast opspilsstation og aggressiv boksspiller. Nu har vi resten af sæsonen til at få det bedste frem i Ryan, og går det som vi forventer, har vi sikret os en købsoption til at forlænge samarbejdet yderligere, siger AGFs sportschef Peter 'PC' Christiansen til klubbens hjemmeside.

Ryan Mmaee erstatter Kasper Junker, som AGF har solgt til AC Horsens. AGF har lejet spilleren i en sæson og har en købsoption.

Han bliver sandsynligvis præsenteret på banen når AGF søndag møder Vendsyssel FF.

AGF lejer angriber i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce