Bank bygger for at få plads til flere kunder

Områdedirektør Peter Bredal glæder sig til at invitere kunderne inden for i den nye bankbygning på Nordre Strandvej i Risskov til foråret. Cykelhandel Nehan har veget pladsen for udvidelsen og er flyttet til større lokaler længere henne ad gaden. Pressefoto

Bank bygger for at få plads til flere kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Djurslands Bank udvider i Aarhus med nyt byggeri klos op ad filialen på Nordre Strandvej og fordobler antallet af kvadratmeter i Risskov. Årsagen er vækst i kunder og medarbejdere.

RISSKOV: Cykelhandleren på Nordre Strandvej 73 er fortid. Det samme er den næsten 100-årige hvide patriciervilla. I stedet er der nu et stort hul på matriklen.

Men til foråret 2019 vil en ny bygning stå klar, som bliver arbejdsplads for ansatte i Djurslands Bank. Pengeinstituttet har nemlig brug for at udvide sin forretning betragteligt i Risskov.

- Vi har længe manglet plads, så da vi fik muligheden for at overtage cykelhandler Nehans grund her på Nordre Strandvej, så slog vi til. I dag sidder vi allerede 17 medarbejdere i Risskov med fire mødelokaler til rådighed, forklarer områdedirektør Peter Bredal og tilføjer, at banken fordobler antallet af kvadratmeter fra 400 til 800 af slagsen.

Djurslands Bank vokser i både kundeantal og medarbejdere i bankens største afdeling i Aarhus-området. Det gælder både på privat- og erhvervsområdet. Mens væksten blandt de private kunder ikke er ny, så er erhvervskunderne i Aarhus nu begyndt at følge med.

- Lokalkendskabet i Aarhus er utroligt vigtigt for os, og det gør netop, at vi nemt får skabt et tillidsforhold mellem kunde og rådgiver - et tillidsforhold, som kan udmønte sig i, at vi hurtigere kan bevillige for eksempel lån til projekter, som andre ville sige nej til. Fordi vi kender kunden og kender det område eller den bydel, som kunden har sin virksomhed i, siger Peter Bredal, der er daglig leder for bankens afdeling i Risskov og har ansvaret for Djurslands Banks øvrige aktiviteter i hele Aarhus-området, som tæller i alt ni afdelinger inklusive erhvervsafdelingen:

- Generelt vil vi gerne differentiere os i markedet, og derfor har vi også valgt Risskov som vores områdekontor i stedet for i Aarhus Midtby som alle andre banker. Samtidig er vi let tilgængelige her med parkering lige ved døren.

Den nye bygning kommer til at ligge i forlængelse af bankens eksisterende lokaler på hjørnegrunden mellem Nordre Strandvej og Merianvej. De to bygninger bliver forbundet til foråret, og det er arkitektfirmaet Spot architecture fra Aarhus, som har slået stregerne.

- Det var vigtigt for os at skabe en rød tråd til den eksisterende bankbygning og dermed flette nyt og gammelt sammen på en æstetisk og indbydende måde. Vi har forsøgt at finde en god balance med en nutidig og storslået bygning, som samtidig skal passe ind i området på Nordre Strandvej, hvor der også er mange parcelhuse, siger arkitekt MAA fra Spot architecture, Torben Kjær.

Et stort glasparti skal forbinde den nye og eksisterende bygning og skabe et indbydende og oplevelsesrigt rum. Illustration: Spot architecture
Et stort glasparti skal forbinde den nye og eksisterende bygning og skabe et indbydende og oplevelsesrigt rum. Illustration: Spot architecture

Bank bygger for at få plads til flere kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce