(M)øllerup leverer hampeøl til Nordens første hampmesse

Møllerup Gods er leveringsdygtig i en stribe hampeprodukter - også øl. det er blandt andet godsets økologiske øl, som nu er kommet med på den første store hamp- og cannabis messe i Danmark. Foto: Annelene Petersen/Scanpix

(M)øllerup leverer hampeøl til Nordens første hampmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møllerup Gods er leveringsdygtig i masser af hampeprodukter og står for hampeøllet på den hidtil største messe i Norden med alt fra hampens verdens.

SYDDJURS: Møllerup Brands - eller Øllerup Gods, fristes man til at sige - er udvalgt til at levere hampeøl til Nordens første messe om hamp.

Messen, der finder sted i Bella Centret i København i den kommende weekend, har udelukkende produkter lavet af hamp på programmet. Derfor er øllet også brygget på hamp, og det står Møllerup Brands A/S for.

- Vi er stolte af, at vi er blevet valgt til at levere øl til messen, hvor vi også deltager med vores øvrige produkter, siger Henrik Rendbøll, direktør for Møllerup Brands A/S.

North Grow har udelukkende hamp og hampeprodukter på hylderne, og messen vil med sine udstillere, foredrag og debatter komme hele vejen rundt om plantens næsten uendelige anvendelsesmåder. Cutter Merhi, som er arrangør af North Grow, finder det helt naturligt, at øllene på messen indeholder hamp.

- North Grow handler jo om hamp og alle de muligheder, man har med hamp og cannabis, så selvfølgelig skal den øl, man kan købe på messen også være en hampeøl, siger Cutter Merhi, som var gennem en del prøvesmagninger, inden valget faldt på øllene fra Møllerup Brands.

- Der findes faktisk en del hampeøl, men min svigerfar, som er lidt af en connaisseur på det område, synes, at øllene fra Møllerup var bedst. Og så betyder det da også en del for os, at hampen er dyrket og øllene brygget i Danmark, siger Cutter Merhi.

Møllerup har i samarbejde med Ørbæk Bryggeri udviklet to øl - en rød ale-type brygget med hampemel og en mørk schwarzbier brygget med hampefrø. Begge øllene er økologiske.

På messen udstiller Møllerup Brands sammen med søsterselskabet Convert, som arbejder med at lave produkter af blandt andet hampefibre. Fra Møllerup vil der således være fødevarer, øl, spiritus, hudpleje og produkter lavet af stænglerne, som måtter og møbler. Møllerup lancerer på messen en række helt nye produkter. Alt er med hamp.

North Grow finder sted i Bella Center 7.- 9. september.

(M)øllerup leverer hampeøl til Nordens første hampmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce