"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Anders Kragh Martinusen roser sit holds fight i Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Kragh Martinusen roser sine holdkammerater for at holde fast i gejst og udstråling i kampen mod KIF Kolding onsdag aften.

Håndbold: Der var vilje og kløgt til forskel, da Århus Håndbold onsdag aften sikrede sig sæsonens anden ligasejr i herrernes håndboldliga. Gæsterne var bagud i store dele af opgøret på udebane mod KIF Kolding, men formåede alligevel at holde hovedet koldt og finde de rigtige løsninger, så det til sidst i kampen var århusianerne, der trak fra og vandt komfortabelt 31-25.

Det var dog ikke uden problemer i Kolding. I store dele af opgøret var Erik Vejes spillere udfordret i forsvaret, hvor de forsøgte at finde en løsning på hjemmeholdets syv mod seks spil. På intet tidspunkt så man dog det skadesplagede mandskab, der var uden Torben Petersen og Sebastian Henneberg, hænge med hovedet. De blev ved med at klø på og blev til sidst belønnet.

- Det var to af vores største profiler i Torben Petersen og Sebastian Henneberg, som sad uden for. To af de normale startere. Vi valgte dog at gå ind til kampen og koncentrere os om de spillere, der var til rådighed, og lukkede alt andet ude, siger kampens topscorer Anders Kragh Martinusen.

- Der var tidspunkter, hvor vi kom i problemer, fordi vi forsøgte os med forskellige konstellationer, men selvom tingene ikke fungerede, så blev vi ved med at klø på. Der var ingen, som slog op i banen eller hængte med hovedet, fordi de brændte et skud, lyder det fra bagspilleren.

Vigtigt tema

Igennem hele optakten og i de første par kampe har det været et vigtigt tema på holdet, at udstråling og gejst bliver holdt i vejret. I tidligere sæsoner har det givet problemer, men i går forblev gejsten intakt hele kampen igennem, og da det hele skulle afgøres, var det Århus Håndbold som var ovenpå og sikrede sig sejren.

- For mig er det lidt et nyt Århus Håndbold, hvor vi har stor fokus på vores udstråling. Vi havde nogle kampe sidste sæson, hvor vi faldt i niveau og det har vi taget til os i forberedelsen til den nye sæson.

- Vi blev mødt af modstand, men formåede alligevel at vinde i Kolding med det hold, vi havde til rådighed. Det giver uden tvivl noget selvtillid til holdet inden næste uges kamp mod Sønderjyske. Bliver Sebastian og Torben ikke klar til kampen, så angriber vi den på samme måde, som vi gjorde onsdag. Bliver de klar, så vil vi også holde fast i den indstilling, men det er klart, at det vil give os noget ekstra, hvis vi får dem med, lyder det fra Anders Kragh Martinusen, som sluttede kampen med otte scoringer.

Med onsdagens sejr er Århus Håndbold placeret på en førsteplads i herrernes håndboldliga med fire point for to kampe.

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Esbjergenserne tog sejren, trods intensivt Brøndby-pres i de døende minutter
Søndagens sene kamp bød på top-opgør mellem Esbjerg FB og Brøndby IF, hvor oprykkerne fra det vestlige Jylland vandt en kneben 2-1-sejr, på trods af hektisk Brøndby-pres. Joni Kauko leverede en flot detalje, mens Benedikt Röcker forsøgte sig som forward i de sidste minutter.
Afspil video
Stokke: Jeg skal nok snart til at sætte bolden i kassen igen
Efter kampen havde Benjamin Stokke følelsen af, at de skulle have været mere kyniske I deres afslutninger.
Afspil video
Boilesen: Vi spiller ikke særlig godt og laver graverende personlige fejl
Nicolai Boilesen var ikke specielt imponeret af FCKs spil efter kampen, men anerkendte Rasmus Falks flotte præstation i kampen.
Afspil video
Highlights: Fantastiske Falk tryllebandt tilskuerne i dramatisk FCK-sejr over Randers
Randers gav FCK kamp til stregen og var i flere perioder klart dominerende, men Rasmus Falk var her, der og alle vegne for FCK.
Afspil video
25 års-jubilæum fejres med Lars Høgh-mur
I dag er det 25 år siden, at Odense Boldklub og klublegende Lars Høgh stod for det største enkelstående resultat i dansk klubfodbold, da de besejrede mægtige Real Madrid i UEFA-cuppen. Det var en stolt Lars Høgh, som blev hyldet før kampstart mellem OB og Vejle.