"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Anders Kragh Martinusen roser sit holds fight i Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Kragh Martinusen roser sine holdkammerater for at holde fast i gejst og udstråling i kampen mod KIF Kolding onsdag aften.

Håndbold: Der var vilje og kløgt til forskel, da Århus Håndbold onsdag aften sikrede sig sæsonens anden ligasejr i herrernes håndboldliga. Gæsterne var bagud i store dele af opgøret på udebane mod KIF Kolding, men formåede alligevel at holde hovedet koldt og finde de rigtige løsninger, så det til sidst i kampen var århusianerne, der trak fra og vandt komfortabelt 31-25.

Det var dog ikke uden problemer i Kolding. I store dele af opgøret var Erik Vejes spillere udfordret i forsvaret, hvor de forsøgte at finde en løsning på hjemmeholdets syv mod seks spil. På intet tidspunkt så man dog det skadesplagede mandskab, der var uden Torben Petersen og Sebastian Henneberg, hænge med hovedet. De blev ved med at klø på og blev til sidst belønnet.

- Det var to af vores største profiler i Torben Petersen og Sebastian Henneberg, som sad uden for. To af de normale startere. Vi valgte dog at gå ind til kampen og koncentrere os om de spillere, der var til rådighed, og lukkede alt andet ude, siger kampens topscorer Anders Kragh Martinusen.

- Der var tidspunkter, hvor vi kom i problemer, fordi vi forsøgte os med forskellige konstellationer, men selvom tingene ikke fungerede, så blev vi ved med at klø på. Der var ingen, som slog op i banen eller hængte med hovedet, fordi de brændte et skud, lyder det fra bagspilleren.

Vigtigt tema

Igennem hele optakten og i de første par kampe har det været et vigtigt tema på holdet, at udstråling og gejst bliver holdt i vejret. I tidligere sæsoner har det givet problemer, men i går forblev gejsten intakt hele kampen igennem, og da det hele skulle afgøres, var det Århus Håndbold som var ovenpå og sikrede sig sejren.

- For mig er det lidt et nyt Århus Håndbold, hvor vi har stor fokus på vores udstråling. Vi havde nogle kampe sidste sæson, hvor vi faldt i niveau og det har vi taget til os i forberedelsen til den nye sæson.

- Vi blev mødt af modstand, men formåede alligevel at vinde i Kolding med det hold, vi havde til rådighed. Det giver uden tvivl noget selvtillid til holdet inden næste uges kamp mod Sønderjyske. Bliver Sebastian og Torben ikke klar til kampen, så angriber vi den på samme måde, som vi gjorde onsdag. Bliver de klar, så vil vi også holde fast i den indstilling, men det er klart, at det vil give os noget ekstra, hvis vi får dem med, lyder det fra Anders Kragh Martinusen, som sluttede kampen med otte scoringer.

Med onsdagens sejr er Århus Håndbold placeret på en førsteplads i herrernes håndboldliga med fire point for to kampe.

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.
Afspil video
Aftale stopper til vinter: Uffe Bech håber på at kunne blive endnu længere tid i Brøndby
Brøndby har indgået en lejeaftale med Hannover 96-spilleren, Uffe Bech. Aftalen udløber til vinter, men Bech håber på, at alle parter kan blive enige, så han kan blive endnu længere tid i Brøndby.
Afspil video
Rundens mål: Alle målene fra niende runde af Superligaen
Det blev til nederlag til både FCK og Brøndby i den niende runde af Superligaen, vi blev dog forkælet med en masse mål. Vi har samlet dem alle i en lækker lille målpakke.