Bange for oversvømmelse: Her kan du hente sandsække

Fredag morgen væltede det ned med vand. Odder Å holdt sig nogenlunde i skindet. Foto: Michael Svenningsen

Bange for oversvømmelse: Her kan du hente sandsække

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvickly holder festlig fredag, men medarbejdere måtte begynde dagen med at svabre vand op. Kommune og brandvæsenet tilbyder afhentning af sandsække.

Odder: Hent sandsække, hvis du er bange for oversvømmelser på din ejendom. Odder Kommune og Østjyllands Brandvæsen tilbød fredag over middag, at man kan hente sandsække på brandstationen.

Fredag morgen kom der store mængder regnvand, og DMI varsler om mere i løbet af eftermiddagen.

De plagede beboere på Mejerivej langs Odder Å kan hente fyldte sække, som bliver kørt ned på Mejerivej. Andre skal selv køre ned til brandstationens indkørsel på Kildegade. Her ligger der sand og sække, som de selv kan fylde.

- Vi gør det for at give borgerne en mulighed for at handle, hvis de er bekymrede. Det er et tilbud til beboerne langs Mejerivej, Østergade osv. Men vi har ikke hørt om oversvømmelser betinget af Odder Å, sagde Bent H. Mortensen, der er souschef i kommunens miljø & teknikafdeling, over middag til avisen.

Han har til gengæld hørt om bl.a. en kælder, der er oversvømmet.

- Der er nogle problemer med vand på terræn, der er løbet uheldige steder hen, siger Bent H. Mortensen.

I morges var det total oversvømmelse.
Arne Sørensen, direktør i Kvickly

Knap så festlig fredag morgen

Det kan Kvickly i Odder tale med om. Varehuset holder fredag eftermiddag "festlig fredag" med tilbud og en skattejagt. Men fredag morgen måtte nogle af de ansatte jage vand.

- For nogle år tilbage døjede vi med oversvømmelser, når regn fra Torvalds Køhlsvej løb ned i afløb og kloakker og op i vores kloakker. Så lavede kommunen nogle større rør, og siden har vi egentlig ikke haft problemer. Men i morges var det total oversvømmelse. Vi måtte smide sække med kattegrus på lageret, så vandet ikke kom ind i butikken, siger Arne Sørensen, der er direktør i Kvickly.

Men alligevel blev afdelingerne med frugt og grønt, mælk og kolonialvarer ramt.

- Det er bare regnvand, men det er alligevel ærgerligt, for gulvet bliver glat, og lageret er stadig vådt. Vi havde 10 mand i gang med at svabre vand hen i afløbet igen, da vandet trak sig. Vi skal have set på, om der kan laves en sluse eller sættes en spærre på, så vi undgår det, siger Arne Sørensen.

Bange for oversvømmelse: Her kan du hente sandsække

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce