Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Tom Søjberg mener, at hans spillere vil elske at stikke en kæp i hjulet på storsatsende Kolding. Om det er det han viser med armene vides ikke. Foto: Ole Nielsen

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brabrand møder Kolding IF i en tidlig topkamp i 2. division. Et opgør mellem to hold, der kender hinanden godt, men også det første opgør mellem holdene efter Kolding har fået nye sponsorer, der vil have holdet i 1. division.

FODBOLD: Lørdag eftermiddag er der en vaskeægte topkamp i 2. division. Brabrand, der i øjeblikket indtager førstepladsen, møder Kolding IF, der ligger lige efter dem i tabellen. Begge hold har spillet seks kampe og har deres første nederlag til gode.

Og de kender hinanden godt, de to hold. I de seneste mange sæsoner har de mødtes et utal af gange og de er tilmed også faste kombattanter i træningskampe. Dog var det kun træningskampe de mødtes i i den forgangne sæson, da Brabrand spillede i 1. division.

Cheftræner i Brabrand, Tom Søjberg, mener derfor, at det bliver en kamp mellem to hold der kender hinanden ud og ind.

- Det er to hold, der ikke rigtig har nogle hemmeligheder over for hinanden, og to hold, der er rimelig afklaret med, hvordan de gerne vil spille. De har en 3-4-3 opstilling og vi har en 4-4-2. Begge hold har spillet med dem i to år. Så det er to hold, der kender hinanden, også ud fra de præmisser de spiller med, siger Tom Søjberg.

- Det bliver en utrolig tæt kamp som begge hold gerne vil vinde, fortsætter han.

I Kolding har de et erklæret mål om at rykke op i 1. division. I sommer fik klubben fire nye hovedsponsorer, der gjorde, at klubben straks meldte ud, at de går efter at rykke op i 1. division. De tre sponsorater gjorde, at klubben kunne hente flere spillere på kontrakt.

Derfor regner Tom Søjberg med, at koldingenserne vil komme buldrende og forsøge at skrabe tre point til trekantsområdet. Men træneren ved også, at hans spillere bliver ekstra tændte, når de får muligheden for at drille andre.

- Det ligger nedarvet i fodboldspillere, at de gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre hold. Du kan for eksempel se, hvordan Horsens stak en kæp i hjulet på Brøndby (i den næstsidste runde af Superligaen red.). Som spiller vil man gerne ud og gøre noget ekstra. Vi gjorde det også selv i den sidste runde af 1. division, da vi spillede i Viborg, siger Tom Søjberg.

Fakta
Brabrand møder Kolding IF hjemme på Brabrand IFs Idrætsanlæg lørdag 14.00Aarhus Fremad møder Ringkøbing på Green Arena søndag 14.00

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.