Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Tom Søjberg mener, at hans spillere vil elske at stikke en kæp i hjulet på storsatsende Kolding. Om det er det han viser med armene vides ikke. Foto: Ole Nielsen

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brabrand møder Kolding IF i en tidlig topkamp i 2. division. Et opgør mellem to hold, der kender hinanden godt, men også det første opgør mellem holdene efter Kolding har fået nye sponsorer, der vil have holdet i 1. division.

FODBOLD: Lørdag eftermiddag er der en vaskeægte topkamp i 2. division. Brabrand, der i øjeblikket indtager førstepladsen, møder Kolding IF, der ligger lige efter dem i tabellen. Begge hold har spillet seks kampe og har deres første nederlag til gode.

Og de kender hinanden godt, de to hold. I de seneste mange sæsoner har de mødtes et utal af gange og de er tilmed også faste kombattanter i træningskampe. Dog var det kun træningskampe de mødtes i i den forgangne sæson, da Brabrand spillede i 1. division.

Cheftræner i Brabrand, Tom Søjberg, mener derfor, at det bliver en kamp mellem to hold der kender hinanden ud og ind.

- Det er to hold, der ikke rigtig har nogle hemmeligheder over for hinanden, og to hold, der er rimelig afklaret med, hvordan de gerne vil spille. De har en 3-4-3 opstilling og vi har en 4-4-2. Begge hold har spillet med dem i to år. Så det er to hold, der kender hinanden, også ud fra de præmisser de spiller med, siger Tom Søjberg.

- Det bliver en utrolig tæt kamp som begge hold gerne vil vinde, fortsætter han.

I Kolding har de et erklæret mål om at rykke op i 1. division. I sommer fik klubben fire nye hovedsponsorer, der gjorde, at klubben straks meldte ud, at de går efter at rykke op i 1. division. De tre sponsorater gjorde, at klubben kunne hente flere spillere på kontrakt.

Derfor regner Tom Søjberg med, at koldingenserne vil komme buldrende og forsøge at skrabe tre point til trekantsområdet. Men træneren ved også, at hans spillere bliver ekstra tændte, når de får muligheden for at drille andre.

- Det ligger nedarvet i fodboldspillere, at de gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre hold. Du kan for eksempel se, hvordan Horsens stak en kæp i hjulet på Brøndby (i den næstsidste runde af Superligaen red.). Som spiller vil man gerne ud og gøre noget ekstra. Vi gjorde det også selv i den sidste runde af 1. division, da vi spillede i Viborg, siger Tom Søjberg.

Fakta
Brabrand møder Kolding IF hjemme på Brabrand IFs Idrætsanlæg lørdag 14.00Aarhus Fremad møder Ringkøbing på Green Arena søndag 14.00

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Lars Jacobsen til Robert Skov om mulig landsholdsdebut: Sig nu ja!
Åge Hariede, Lars Jacobsen, Ståle Solbakken og Robert Skov selv forholder sig til spørgsmålet om, hvorvidt Robert Skov skal være en del af det danske landshold.
Afspil video
Dribletur, hælscoring og langskud: Se alle de suveræne Superliga-mål
Se alle målene fra 22. runde i Superligaen
Afspil video
Miraklet i Madrid: Høgh fortæller anekdoter fra dengang, de smed Laudrup og Madrid ud af UEFA Cuppen
Det er 25 år siden, at målmandsikonet Lars Høgh og resten af OB-holdet besejrede Real Madrid 0-2 på Bernabéu, og derfor har vi fanget Lars Høgh til en snak om de gode, gamle dage.
Afspil video
Highlights: FCM tog deres tiende hjemmesejr i træk med kontroversiel Evander-scoring
FC Midtjylland holder snor i deres københavnske rivaler med en flot sejr over AaB, hvor der dog var tvivl om, hvorvidt der var offside på 2-0 målet.