Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Jacob Linnet fra Brabrand IF fik for en sjælden gangs skyld lov til at gå med frem på et hjørnespark. Det var en god ide. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brabrand og Kolding spillede lørdag 2-2 i en kamp, der var præget af masser af hårdt spil og beskidte tricks. - Der er en historik mellem Brabrand og Kolding, sagde Tom Søjberg efter kampen.

FODBOLD: Før lørdagens kamp mellem Brabrand IF og Kolding IF havde Brabrands cheftræner, Tom Søjberg, udtalt til avisen her, at hans og Koldings mandskab kender hinanden utrolig godt. De har spillet rigtig mange både trænings- og turneringskampe mod hinanden i de seneste år.

Derfor kunne man før kampen godt have fornemmelsen af, at der var et venskabeligt forhold mellem de to hold. Måske endda nærmest broderligt. Men hvis man overværede kampen, er man ikke et sekund i tvivl om, at det ikke er tilfældet. Med mindre altså det passer, at man elsker den man tugter.

For de to hold gik til den. Der blev ikke sparet på noget som helst i duellerne - heller ikke på de beskidte tricks når dommeren ikke holdt øje. Og at holde øje kunne godt være svært for dommeren. For tempoet på spillet var også skruet i vejret. Begge hold ville frem og jagtede en sejr.

På den front var det Brabrand, der lagde bedst fra land. I kampens indledning sad de på det meste af spillet og efter små ti minutters spil fik hjemmeholdet da også ændret på måltavlen for første gang. De havde tilkæmpet sig et hjørnespark. Og for en sjælden gangs skyld fik Jacob Linnet listet sig ind i feltet før sparket blev eksekveret.

En god statistik

Det skulle vise sig at være en god ide. I hvert fald var det hans pande, der ramte bolden og fik styret den i nettet.

- Jeg vil sige, at jeg har en god statistik efterhånden. Jeg scorer vel mål i hver anden af de kampe, hvor jeg får lov til at komme med frem, sagde han med et smil på læben efter kampen.

Spilovertaget varede dog ikke ved. Lige så langsomt kom Kolding mere og mere med i kampen, og midtvejs i første halvleg forsvandt Brabrands føring også. Kolding fik et indkast tæt på hjørneflaget, som blev slynget ind foran. Her røg bolden højt op i luften flere gange i en stor omgang regulær klumpspil. Til sidst landede den så for fødderne af Koldings Morten Hansen, der bankede bolden op i nettaget.

Herfra fik Brabrand hanket lidt mere op i sig selv igen, så opgøret blev igen lige. Men der faldt ikke nogen scoring før kampen nåede et godt stykke ind i anden halvleg. Brabrand fik hurtigt spillet bolden frem i geledderne. Først fandt Marcus Sloth med en hurtig aflevering Anton Søjberg, som ligeså hurtigt kunne sende bolden videre i dybden til Lasse Møberg.

Høj bue og koks

Han sprintede ind i feltet og lignede en, der kiggede efter en spiller at aflevere bolden til. Efter en smule betænkningstid sendte han bolden afsted. Forsøget blev blokeret, men røg i en høj bue henover Koldings målmand, og ind bag stregen. 2-1 til hjemmeholdet.

Den føring holdt dog ikke længe. Fire minutter efter fik Kolding et hjørnespark. Det kom Sebastian Sommer først på, og han kunne nemt heade udligningen ind for udeholdet, der må være godt tilfredse med, at det lignede, at der gik koks i Brabrands opdækning.

Der faldt ikke flere scoringer i kampen og opgøret endte derfor 2-2. Men det var en kamp som havde et kampbillede, der lignede det Tom Søjberg havde regnet med.

- Det er altid dramatiske kampe når vi møder Kolding. Holdene kender hinanden godt og ved, at når det ene hold spiller på deres præmisser bliver det godt, og når det andet hold spiller på deres præmisser bliver det godt. Så det var sådan en omvendt skruetvinge uden ende, sagde han.

- Der er en historik mellem Kolding og Brabrand og vi har haft masser af gode og hårde kampe mod hinanden, så det har også gjort, at der altid har været en masse dramatik. Det følger med, sagde han.

Brabrand-Kolding 2-2 (1-1) 2. division Pulje 1 Brabrands målscorere: Jacob Linnet og Lasse Møberg.

Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.