Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Jacob Linnet fra Brabrand IF fik for en sjælden gangs skyld lov til at gå med frem på et hjørnespark. Det var en god ide. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brabrand og Kolding spillede lørdag 2-2 i en kamp, der var præget af masser af hårdt spil og beskidte tricks. - Der er en historik mellem Brabrand og Kolding, sagde Tom Søjberg efter kampen.

FODBOLD: Før lørdagens kamp mellem Brabrand IF og Kolding IF havde Brabrands cheftræner, Tom Søjberg, udtalt til avisen her, at hans og Koldings mandskab kender hinanden utrolig godt. De har spillet rigtig mange både trænings- og turneringskampe mod hinanden i de seneste år.

Derfor kunne man før kampen godt have fornemmelsen af, at der var et venskabeligt forhold mellem de to hold. Måske endda nærmest broderligt. Men hvis man overværede kampen, er man ikke et sekund i tvivl om, at det ikke er tilfældet. Med mindre altså det passer, at man elsker den man tugter.

For de to hold gik til den. Der blev ikke sparet på noget som helst i duellerne - heller ikke på de beskidte tricks når dommeren ikke holdt øje. Og at holde øje kunne godt være svært for dommeren. For tempoet på spillet var også skruet i vejret. Begge hold ville frem og jagtede en sejr.

På den front var det Brabrand, der lagde bedst fra land. I kampens indledning sad de på det meste af spillet og efter små ti minutters spil fik hjemmeholdet da også ændret på måltavlen for første gang. De havde tilkæmpet sig et hjørnespark. Og for en sjælden gangs skyld fik Jacob Linnet listet sig ind i feltet før sparket blev eksekveret.

En god statistik

Det skulle vise sig at være en god ide. I hvert fald var det hans pande, der ramte bolden og fik styret den i nettet.

- Jeg vil sige, at jeg har en god statistik efterhånden. Jeg scorer vel mål i hver anden af de kampe, hvor jeg får lov til at komme med frem, sagde han med et smil på læben efter kampen.

Spilovertaget varede dog ikke ved. Lige så langsomt kom Kolding mere og mere med i kampen, og midtvejs i første halvleg forsvandt Brabrands føring også. Kolding fik et indkast tæt på hjørneflaget, som blev slynget ind foran. Her røg bolden højt op i luften flere gange i en stor omgang regulær klumpspil. Til sidst landede den så for fødderne af Koldings Morten Hansen, der bankede bolden op i nettaget.

Herfra fik Brabrand hanket lidt mere op i sig selv igen, så opgøret blev igen lige. Men der faldt ikke nogen scoring før kampen nåede et godt stykke ind i anden halvleg. Brabrand fik hurtigt spillet bolden frem i geledderne. Først fandt Marcus Sloth med en hurtig aflevering Anton Søjberg, som ligeså hurtigt kunne sende bolden videre i dybden til Lasse Møberg.

Høj bue og koks

Han sprintede ind i feltet og lignede en, der kiggede efter en spiller at aflevere bolden til. Efter en smule betænkningstid sendte han bolden afsted. Forsøget blev blokeret, men røg i en høj bue henover Koldings målmand, og ind bag stregen. 2-1 til hjemmeholdet.

Den føring holdt dog ikke længe. Fire minutter efter fik Kolding et hjørnespark. Det kom Sebastian Sommer først på, og han kunne nemt heade udligningen ind for udeholdet, der må være godt tilfredse med, at det lignede, at der gik koks i Brabrands opdækning.

Der faldt ikke flere scoringer i kampen og opgøret endte derfor 2-2. Men det var en kamp som havde et kampbillede, der lignede det Tom Søjberg havde regnet med.

- Det er altid dramatiske kampe når vi møder Kolding. Holdene kender hinanden godt og ved, at når det ene hold spiller på deres præmisser bliver det godt, og når det andet hold spiller på deres præmisser bliver det godt. Så det var sådan en omvendt skruetvinge uden ende, sagde han.

- Der er en historik mellem Kolding og Brabrand og vi har haft masser af gode og hårde kampe mod hinanden, så det har også gjort, at der altid har været en masse dramatik. Det følger med, sagde han.

Brabrand-Kolding 2-2 (1-1) 2. division Pulje 1 Brabrands målscorere: Jacob Linnet og Lasse Møberg.

Fire mål og masser af beskidte tricks, da Brabrand delte med Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Forløsende Vejle-sejr mod formstærke Esbjerg
Gustaf Nilsson fik endelig sparket sig selv på måltavlen og scorede kampens eneste, i starten af anden halvleg. Kampen bølgede frem og tilbage i anden halvleg og var spændende lige til det sidste.
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.