Mindeord: En kreativ ildsjæl er gået bort

Bent Krebs er død, 75 år. Privatfoto

Mindeord: En kreativ ildsjæl er gået bort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christina Ove Holm skriver mindeord om Bent Krebs, der er død, 75 år:

Livet skal leges. Sådan sagde iværksætteren og erhvervsmanden Bent Krebs, da han fyldte 60 år. Lørdag 8. september døde Bent Krebs efter et halvt års kamp mod kræftsygdom. Han blev 75 år. Hermed har vi mistet en rigtig levemand. En kreativ ildsjæl. En passioneret idé-mager.

Bent Krebs startede sin karriere med en læreplads som smed på Aalborg Værft. Men trangen til selv at skabe noget drev ham snart videre. Ideerne kom væltende. Han ville noget mere og fik snart job i reklamebranchen. Efter en årrække var det tid til at kaste sig over nye eventyr. For eventyr var, hvad der drev Bent gennem hele livet.

Med base i Aarhus og sammen med hustruen Karin sprang han ud som selvstændig i modebranchen, da han i 1983 startede tøjfirmaet Red//Green, der designede maritimt modetøj til mænd og kvinder samt tøj til sejlere. En enorm succes, der senere blev afløst af det nye tøjmærke Back-Tee, golftøj designet og produceret af "smeden og sygeplejersken", som Bent og Karin Krebs blev kendt som i tekstilbranchen. Senere blev det til tøjmærkerne SeaSide og Samsø Living.

Og netop Samsø har i mange år været omdrejningspunktet i Bent Krebs' liv. Efter en årrække med butik og sommerhus på øen flyttede parret permanent til Samsø i 2004. Kærligheden til øen var så stor, at Bent for et par år siden udgav bogen "Heltene fra Samsø", en bog, der hylder producenterne af lokale råvarer på Samsø.

Og som om det ikke var nok, startede Bent Krebs og hans hustru endnu et tøjmærke Linnen by Krebs, da de begge var passeret pensionsalderen. Et tøjmærke inspireret af naturen på Samsø med kollektioner i hør til både mænd og kvinder. For hvorfor lade alderen stoppe sig, hvis man stadig mærker entusiasmen, begejstringen og livsglæden bruse i årerne. Det gjorde Bent Krebs til det sidste.

Bent Krebs efterlader sig sin hustru Karin gennem 52 år, to børn og fem børnebørn.

Mindeord: En kreativ ildsjæl er gået bort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce