Naturens dag blev festlig på Vestereng

Der var gang i et væld af aktiviteter på Naturens Dag i Vestereng. Pressebillede

Naturens dag blev festlig på Vestereng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af børn, unge og forældre fra Christiansbjerg deltog søndag i Naturens dag på Vestereng, hvor der blev spillet musik, fløjet med drager, klatret i træer og spist pandekager.

AARHUS: Søndag var Naturens Dag, og det blev markeret på Vestereng, hvor en stor flok børn og forældre var samlet for at deltage i den årligt tilbagevendende begivenhed, som Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet står bag.

Naturens Dag er en landsdækkende mærkedag for naturoplevelser, hvor der er mulighed for at komme ud at nyde naturen. Derfor havde Christiansbjerg Dagtilbud, Katrinebjergskolen og Klubben Bodøgården for syvende år i træk valgt at lave sit eget arrangement på Vestereng.

Store som små kunne blandt andet kaste sig ud i træklatring med en professionel klatrer, hvor de fleste børn tydeligvis nåede højere op i træerne end de havde prøvet før, og for de særligt modige var der mulighed for en vild gyngetur mellem de store træer.

Der var heldigvis også masser af aktiviteter for dem, som foretrak en mere rolig søndag i naturen.

Dagtilbudsleder i Dagtilbuddet Christiansbjerg, Karin Lykke, mener, at det er vigtigt at børn får lov at slippe fantasien løs i naturen.

- Vi vil gøre hvad vi kan, for at udvikle robuste børn, som lærer at håndtere livets udfordringer. Det kan vi blandt andet gøre ved at lade børnene bruge deres kroppe og hoveder i naturen, hvor der er plads til at overvinde grænser og lære at løse opgaver, siger Karin Lykke.

- Vi vil også gerne vise, at dagtilbud, skole og klub arbejder tæt sammen om at skabe de bedste betingelser for vores børn og unge. I vores samarbejde er det en fundamental opgave at skabe mulighed for, at alle oplever sig som en del af et fællesskab, og samarbejdet omkring Naturens dag er derfor en oplagt mulighed for dette, slutter hun.

Naturens dag blev festlig på Vestereng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce