Værten, som sagde godmorgen til hele landet

Den selvstændige iværksætter Morten Resen fylder 40 år torsdag 13. september. Fødselaren er uddannet jounalist og har arbejdet som radio- og tv-vært på TV2 og DR. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Værten, som sagde godmorgen til hele landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Resen vandt seernes hjerter som vært på Go' Morgen Danmark. I dag er han sprunget ud som iværksætter og satser på en app. Torsdag 13. september fylder han 40 år.

40 Som morgenvært på TV2 blev Morten Resen et velkendt ansigt, da han i hele ni år bød seerne velkommen til endnu en dag i Danmark. Torsdag 13. september fylder journalisten 40 år. Han kan se tilbage på en karriere som vært for radio og tv, men også foredragsholder og coach er en del af hans palet af job.

I 2016 sagde Morten Resen sit faste job hos TV2 op og vinkede farvel til rollen som vært. Et job, han havde haft siden 2007. Dét gjorde han for at bruge al sin tid, energi - og pensionsopsparing - på at blive iværksætter. Drømmen blev til virkelighed med appen GoLittle, som guider børnefamilier til oplevelser og aktiviteter. Resen blev inspireret til at skabe den på en ferie i USA med sin kone og to børn, hvor de ledte efter sjove steder til ungerne.

I dag udfolder fødselaren sig ligeledes gennem sin podcast om at starte en virksomhed, på sin personlige blog, ved at coache andre værter og holde foredrag om arbejdsglæde.

Tilbage i 1997 blev Morten Resen sproglig student. Herefter tog han en diplomuddannelse i analytisk journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. Som 19-årig blev han vært på radiokanalen DR P3, hvor han lavede en række programmer såsom "Mig og Morten Resen", "Katapult", "Verdens Bedste Formiddag" og "Strax". Jobbet hos Danmarks Radio bød også på værtsroller på DR1, hvor han stod for at lede publikum igennem aftener med "Endelig fredag" og "DR's store juleshow".

I 2007 rykkede journalisten over til TV2 og blev morgenvært. På tv-stationen trådte han ligeledes ind på scenen som vært for seersuccesen "Voice - Danmarks største stemme" i 2012.

/ritzau

Værten, som sagde godmorgen til hele landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce