Nye regler for parkering i Aarhus. Læs hvordan du sparer penge


Nye regler for parkering i Aarhus. Læs hvordan du sparer penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra januar 2019 ændrer Aarhus Kommune reglerne for parkering på Aarhus´ kommunale parkeringspladser. Fremover vil du som bilist skulle betale for din parkering 365 dage om året, og det vil ligeledes ikke længere være muligt at tjekke ind og ud i parkeringsautomaterne som det ellers hidtil har været muligt. Dog vil der være 4 store P-huse og områder hvor det faktisk bliver billigere og stadig gratis om søndagen.

Ændringen omkring tjek ind og ud i automaterne kan for mange parkanter ende med at blive en dyr omgang, da parkanten nu skal forudbetale i P-automaten for et forudvalgt tidsrum. En ny undersøgelse som EasyPark har fået lavet via YouGov, viser at 69% af danskerne overbetaler for deres parkering, når de går til en parkeringsautomat. "-Jeg kan sagtens forstå, at danskerne overbetaler når de går til automaterne, for hvem gider at komme tilbage til en parkeringsbøde? Så vil man hellere være på den sikre side. " siger Bernd Reul, Landedirektør for EasyPark. Ligeledes kan det blive stressende når ens gøremål trækker ud og man skal skynde sig tilbage til bilen inden P-billetten udløber.

Og netop EasyParks service kan i fremtiden være løsningen for parkanter i Aarhus.

EasyPark har siden 2001 gjort parkering nemmere for parkanter i hele Danmark og det meste af Europa. Med en simpel app, hvor man som parkant har mulighed for at starte, stoppe og forlænge sin parkering, opnår parkanten mere fleksibilitet i hverdagen. Som parkant er det ikke længere nødvendigt at skulle koncentrere sig om hvorvidt et møde, et job, eller en middag trækker ud, da parkeringen nemt kan forlænges direkte i appen. Omvendt har parkanten også mulighed for at stoppe sin parkering før tid hvis nødvendigt, hvilket gør at der kun betales for den tid der parkeres.

"-Vi ønsker at skabe mere fleksibilitet for danskerne i en travl hverdag. Parkering er ikke et favorit emne og derfor har vi med vores app skabt en simpel og fleksibel app, der gør det muligt for parkanten at håndtere sin parkering i én og samme app, uanset om du skal parkere på en kommunale eller privat plads, i Aarhus, København, Berlin, ja i stort set hele Europa, kan du trygt finde EasyPark appen frem" udtaler Bernd Reul.

EasyPark appen kan downloades via App Store og Google Play, og i løbet af et minut er man oprettet med sit mobilnummer og bilens nummerplade, og klar til at parkere. Hvad angår betalingsmuligheder kan man bruge forskellige betalingskort og derudover kan du også nemt betale med MobilePay - mere simpelt bliver det ikke! Virksomheder kan selvfølgelig få forskellige erhvervsaftaler hvor det hele bliver samlet på månedlige fakturaer.

Kender du en hvis liv vil blive mere fleksibelt med EasyPark appen, så send dem et link her og de vil modtage 30 kr. til deres første parkering via EasyPark!

EasyPark blev valgt som "Danmarks bedste app 2018" på tværs af alle typer Apps.

Om sponsoreret indhold på vores nyhedssites

Sponsorerede artikler laves i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle native-afdeling og en annoncør.

Ved artikler markeret med "Sponsoreret indhold", har annoncøren betalt for artiklen og har indflydelse på det emne, artiklen beskæftiger sig med, mens Jysk Fynske Mediers journalister på native-redaktionen står for bl.a. idéudvikling, vinkling, billedvalg og tekst.

Sponsorerede artikler bringes side om side med almindeligt redaktionelt indhold, og skal leve op til de samme kvalitetsstandarder samt til den værdi, stil og tone, læserne kender fra Jysk Fynske Mediers øvrige indhold. Den ansvarlige native-redaktør har til enhver tid fuld redigeringsret over det native-indhold, der publiceres hos Jysk Fynske Medier.

Nye regler for parkering i Aarhus. Læs hvordan du sparer penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce