80-årig har lagt sit virke i Mårslet

Ove Sørensen, der har boet i Mårslet det meste af sit liv, fylder 80 år lørdag 13. april. Privatfoto: Jørgen Lauritsen

80-årig har lagt sit virke i Mårslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Ove Sørensen, Mårslet, fylder lørdag 13. april 80 år.

Ove Sørensen er opvokset i Hørret og har ellers boet i Mårslet det meste af sit liv. Han blev gift med Grethe, og de havde egen el-installationsforretning i Mårslet. Sammen med Jørgen Mikkelsen drev han firmaet Scan-Alarm, en stor fabrik og installationsafdeling, hvor de var førende inden for alarmanlæg og nødkald.

En spændende tid, som endte brat, da Ove Sørensen som 36-årig var ude for en faldulykke, hvor han brækkede nakken og ryggen. Det har naturligvis ændret resten af hans liv. Han finder dog stadig motivationen til at træne og holde sig i gang. F.eks. arrangerer han ture for ældre mænd, hvor de kører med bussen fra Lokalcenter Kildevang ud at se noget og spiser god mad et udvalgt sted.

Ove Sørensen er et kendt ansigt i Mårslet, hvor han har været med i mange foreninger og fællesskaber. Det begyndte med TMG, hvor han var med til at starte håndboldafdelingen, siden kom Mårslet Festuge, Mårslet Aftenskole og Mårslet Bladet. Omkring 1970 var han aktiv i foreningen til opførelse af en idrætshal i Mårslet. I 18 år, fra 1980 til 1998, var han medlem af Mårslet Menighedsråd og samtidig kirkeværge.

Det glæder i dag Ove Sørensen, at alt det, som han gennem tiden har været med i og sat gang i, stadig vokser takket være de mange frivillige kræfter, der fortsat kendetegner Mårslet.

80-årig har lagt sit virke i Mårslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce