Dalgaardens gamle forstander fylder rundt

Per Ruby, tidligere forstander på Dalgaarden i Højbjerg, fylder 70 år fredag 7. juni.

Dalgaardens gamle forstander fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Per Ruby, tidligere forstander på Dalgaarden i Højbjerg, fylder 70 år fredag 7. juni.

Han blev født i Aalborg i 1949 som yngste barn ud af fire hos ægteparret arkitekt Børge Ruby og Marie Ruby, der boede i Hasseris. Han blev først uddannet i herreekvipering, kom derefter på Silkeborg højskole og traf her Birte, som han blev gift med i 1973. De fik tre børn: Anne fra 1974, Søren fra 1977 og Anders fra 1985. I dag lever Birte og Per en afslappet pensionisttilværelse i Beder med børn, børnebørn, familie og venner omkring sig.

Per Ruby blev uddannet pædagog og har gennem hele sit arbejdsliv sat pædagogikken, børnenes tarv og vilkår, samt familiebehandling og rådgivning højt og blev en af pionererne indenfor sit felt. Han var ansat mere end 42 år i det offentlige indenfor børn- og ungeområdet på Institutionen Dalgaarden. Gennem årene har han fungeret både som pædagog, afdelingsleder, viceforstander og slutteligt som forstander de sidste syv år af sit arbejdsliv. Som afdelingsleder var Per Ruby bl.a. med til at oprette en familiedagbehandlingsafdeling.

Han har også været medforfatter til bogen "En forskel der gør en forskel", som beskriver behandlingsarbejdet på en døgninstitution og hvilke systemteoretiske ideer, der ligger bag arbejdet. I dag er han bestyrelsesformand for en autist-institution i Ørting ved Odder, så det faglige har han ikke helt sluppet trods pensioneringen.

Fødselsdagen fejres med familie og venner under private forhold på dagen.

Dalgaardens gamle forstander fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce