Digital frontkæmper fylder 50 år

Lars Bjørn Falkenberg, der oprindeligt er fra Aarhus og uddannet på Aarhus Universitet, men nu bor i Holte, fylder 50 år lørdag 9. marts.

Digital frontkæmper fylder 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Lars Bjørn Falkenberg, Holte, tidligere Aarhus, vicedirektør i KMD og administrerende direktør i Charlie Tango, fylder 50 år lørdag 9. marts.

Digitalisering, forretningsudvikling og ledelse har været de altdominerende fællesnævnere i hans arbejdsliv. Han kan således se tilbage på en karriere, der startede med ledelse af tre medarbejdere i Dansk Supermarked, og som siden da har haft ledelse som overskrift. Han har blandt andet været direktør for strategi, marketing og produkter i it-virksomheden Simcorp og administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Epinion, inden han kom til it-virksomheden KMD i 2016.

Aktuelt byder hans arbejdsliv på ansvar for over 200 medarbejdere i KMD og den digitale konsulentvirksomhed Charlie Tango, som KMD via en række opkøb skabte i 2017.

Han betegner selv sit job som en fuldtidsinteresse, men livet med hustruen Katja Falkenberg og deres to sønner prioriterer han dog også højt. Familiens hus i Holte danner rammen om et aktivt liv, og fødselaren har i høj grad selv stået for vedligeholdelsen af den ældre villa. Den sparsomme fritid derudover bruger han på gode venner, sport og rejser med familien.

Lars Bjørn Falkenberg stammer oprindeligt fra Aarhus og har læst på Handelshøjskolen i Aarhus og København samt på Aarhus Universitet.

Digital frontkæmper fylder 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce