Dødsfald: Erik Prins


Dødsfald: Erik Prins

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Prins, Aarhus, er død efter svær sygdom, han blev 88 år.

Han boede hele sit liv i Aarhus, han blev uddannet tømrer og siden ingeniør fra Aarhus Teknikum. Han blev ansat som rådgivende ingeniør i firmaet Askøes efterfølger, som han senere blev medejer af.

Som rådgivende ingeniør deltog Erik Prins i 1970'erne i mange store projekter, hvor beton var nyt i byggerier. Opgaverne omfattede blandt andet sygehuse flere steder i landet og store boligkomplekser på Sjælland, og i ugens løb tilbragte han ofte flere arbejdsdage i København. Han var også med til at bygge murstenshøjhuset på Langenæs i Aarhus og Fredenskirken i Viby, hvor han blev bisat fra.

Også i fritiden nød han at bruge sit fag, således byggede han familiens villa i Hasselager i 1969 og byggede til sommerhuset på Thyholm, og som aktiv i KFUM helt fra drengeårene var han med til at projektere en renovering af scenen i KFUM's kollegium i i Aarhus, ligesom han også hjalp med renovering af det tidligere Fuglsølejren på Mols, hvor han ofte kom som dreng. I nogle år var Erik Prins også domsmand.

Han var et positivt menneske og pertentlig med sit arbejde, og han blev anerkendt for sin arbejdsindsats.

Han mødte sin hustru Gerda i 1953, de blev gift i 1954 og fik tre børn. Familien rejste på campingferie, da børnene var små, og siden rejste parret til blandt andet Kreta. Efter de flyttede fra huset, boede de nogle år i lejlighed, og for to år siden flyttede de til en ældrebolig på Dalgas Lokalcenter i Aarhus.

Erik Prins efterlader sig sin hustru Gerda samt børnene Inger, Niels og Birgitte med familier.

BLIK

Dødsfald: Erik Prins

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce