Dødsfald: Inge-Merete Kristensen


Dødsfald: Inge-Merete Kristensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inge Merete-Kristensen, Beder, er død, hun blev 92 år.

Hun blev født i Aarhus, og som femårig flyttede hun med sin familie ind i den nybyggede ejendom Ålborggade 30, som hendes far, arkitekt Carl Elisius Jensen, tegnede og byggede. Der boede hun det meste af sit liv, indtil hun i 2004 sammen med sin mand flyttede til plejehjemmet Kristiansgården i Beder.

Inge-Merete Kristensen blev uddannet kontorassistent, og siden arbejdede hun som lægesekretær på Aarhus Kommunehospitals øjenafdeling.

Allerede som stor pige var hun aktiv gymnast, og gennem gymnastikken traf hun i 1947 sin senere mand Jens Ove Kristensen, som netop var vendt hjem fra en USA-turné med Flensted Jensens gymnaster. Parret blev gift i 1949 og var en del af et fællesskab med AGF-gymnaster. Det udviklede sig til "Fredagsklubben" med fem ægtepar, som gennem 50 år mødtes mindst 45 fredage om året.

I 1953 flyttede parret til Ålborggade 30, i 1954 blev sønnen John Erik født, og i 1961 kom sønnen Allan. Fra ca. 1965 var hun hjemmegående med en travl hverdag, idet parret bestyrede både Ålborggade 30 og et sommerhus i Højbjerg, hvor familien i mange år boede fra maj til september. Senere kom der et sommerhus til i Saksild/Dyngby. Familien camperede også.

Hendes mand var sælger hos Kjøge-Gruppen og senere hos P. Schultz og Co. og var ofte på landevejen.

Inge-Merete Kristensen og hendes mand var omsorgsfulde mennesker, de tog sig gerne af husvilde venner og deres børn, som fik husly i et loftsværelse i Ålborggade.

Som pensionister rejste parret på charterferier til Tunesien, Egypten og Gran Canaria, og et par gange besøgte de en kusine i Canada.

Inge-Merete Kristensen var et positivt menneske, hun var glad for at synge og spille klaver, og hun dansede altid som den første til en fest.

I 1996 fik hun konstateret Alzheimers, og selvom hun til sidst intet kunne selv, var hun kendt for sit positive sind og ikke mindst sin gode sangstemme i de fælles stunder, også til sidst på plejehjemmet Kristiansgården, hvor hun har rekorden som længst boende med 15 år. Trods indledende skepsis trivedes hun på plejehjemmet, som var til stor støtte og tryghed for sønnerne. Hun mistede sin mand i 2008.

Inge-Merete Kristensen efterlader sig sønnerne John Erik og Allan med familier.

BLIK

Dødsfald: Inge-Merete Kristensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce