Dødsfald: Jette Lehmann Weng

Jette Lehmann Weng er død efter kort tids sygdom, hun blev 74 år.

Dødsfald: Jette Lehmann Weng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jette Lehmann Weng, Hammel, er død efter kort tids sygdom, hun blev 74 år.

Hun voksede op i Virum ved København og blev uddannet pædagog. Efter en skilsmisse flyttede hun i 1976 med sine to sønner Patrick og Martin til Hammel for at være tæt på sin søster i Hadsten.

Året efter flyttede hun sammen med sin fætter Jens Vilhelm i hus i Hammel, og siden fik de to sønner, Kåre og Uffe. Hun arbejdede i et par børnehaver og var med til at starte en ny vuggestue i Tilst, men besluttede så at gå hjemme med de to små drenge. Siden var hun i nogle år dagplejer.

Selv om Jette Weng led af leddegigt, så lod hun sig ikke mærke af det, og hun var altid parat til at hjælpe andre. Hun holdt sig i gang med blandt andet gymnastik, svømning og træning i fitnesscentret.

Efter Jens Vilhelm gik på pension, rejste parret til blandt andet Azorerne, Nordkap og Nordsverige. Inden da havde de kørt med campingvogn ned gennem Europa, og de endte ofte i Schweiz, fordi der var så smukt. Hun var også meget glad for at holde ferie ved Vesterhavet, hvor hun nød at gå ved stranden og lede efter smukke sten.

Jette Weng efterlader sig sin mand Jens Vilhelm og de fire sønner med familier.

BLIK

Dødsfald: Jette Lehmann Weng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce