Dødsfald: Sybil Joyce Vissing


Dødsfald: Sybil Joyce Vissing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sybil Joyce Vissing, Egå, er død efter flere års sygdom, hun blev 90 år.

Hun blev født i London og fik en turbulent barndom, da hun mistede sin mor som 14-årig. Hun boede dels hos sin far og dels hos sine mostre og mormor.

I London mødte hun en dansk mand, som var i den canadiske flåde under anden verdenskrig. De blev gift og flyttede sammen til København med deres datter og fik en søn, men forholdet holdt ikke.

Hun mødte Jens Egon fra Langå, og de flyttede sammen med hendes to børn til de nybyggede etageejendomme på Langenæs i Aarhus og fik en søn. I 1970 flyttede familien til Egå.

Hendes far var skrædder, og hun var selv dygtig til at sy. I flere år syede hun modeller for forskellige skræddere i Aarhus, ligesom hun syede meget tøj til sine tre børn.

I nogle år arbejdede hun hos Hammerschmidt Foto i Aarhus. Siden fik hun job som rengøringsassistent på Sølystskolen tæt på hjemmet i Egå, hvor hun med tiden kun blev kaldt "Mormor", fordi hendes barnebarn gik på skolen. Hende tog Sybil Joyce Vissing til sig efter, at hendes datter - pigens mor - døde i 1994.

Hjemmet var meget gæstfrit, og mange af børnenes venner kom ofte i huset. Hun var et meget givende menneske, tålmodig og omsorgsfuld og havde stor forståelse for de unge menneskers problemer.

Sybil Joyce Vissings mand døde i 2007. De sidste to år boede hun på OK-Centret i Egå, hvor hun fik en god sidste tid. Hun efterlader sig barnebarnet og sine to sønner med familier.

BLIK

Dødsfald: Sybil Joyce Vissing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce