Enhver svigermors drøm fylder 70 år - og Bobby er vild med "Badehotellet"

Patrick Duffy fylder 70 år søndag 17. marts. Foto: Valerie Macon/Ritzau Scanpix

Enhver svigermors drøm fylder 70 år - og Bobby er vild med "Badehotellet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhver svigermors drøm. Patrick Duffy spillede Bobby Ewing i den populære tv-serie "Dallas" i 1980'erne. Søndag 17. marts fylder han 70 år.

70 Engang var medlemmerne af familien Ewing faste gæster i danske tv-stuer søndag eftermiddag. Gennem 1980'erne kom seerne på fornavn med hovedpersonerne i den rige og intrigante familie fra Texas.

Bobby Ewing, spillet af Patrick Duffy, var lillebror til JR og svoger til Sue Ellen. Søndag 17. marts fylder skuespilleren fra "Dallas" 70 år.

I serien danner han par med Pamela (Victoria Principal), men det er stridighederne med JR, spillet af Larry Hagman, der var højdepunkterne i den populære serie.

I den virkelige verden var Patrick Duffy og Larry Hagman tætte venner og dermed slet ikke at sammenligne med de rivaliserende brødre på Southfork. Patrick Duffy var ikke bare den sympatiske lillebror - han var også den smukkeste af de i alt tre brødre. Enhver svigermors drøm.

At serien ligger mange år tilbage, vidner den frisure, han optrådte med for nylig i det tyske tv-show "Willkommen bei Carmen Nebel", om. De bløde brune lokker var væk og erstattet af en grå hestehale.

Det var "Dallas", der slog Patrick Duffys navn fast, men der har været andre roller, især i tv-serier. Blandt andet i "Glamour", som på 25. år kører i USA, ligesom han har haft en gæsterolle i den svensk-amerikanske komedieserie "Welcome to Sweden".

Han har fortalt, at han i en tidlig alder vidste, at han ville være skuespiller.

- Alt, hvad jeg ville, var at være skuespiller. I en årrække havde jeg ingen roller, men siden har jeg været meget heldig, har han fortalt.

Værd er det også at nævne, at Patrick Duffy er begejstret for TV2's serie "Badehotellet". Det fortalte han ifølge Billed Bladet, da han i 2015 var dommer i en jury, der i Monte Carlo skulle uddele tv-prisen "Den gyldne nymfe". Den danske serie vandt ikke, men fik alligevel ros med på vejen af den amerikanske skuespiller.

Patrick Duffy er født i Montana som søn af en værtshusejer med irske rødder. 1986 blev hans forældre myrdet under et væbnet røveri mod deres bar. I flere end 40 år var han gift med balletdanser Carlyn Rosse, der døde i 2017. Sammen har parret to voksne sønner og fire børnebørn.

Enhver svigermors drøm fylder 70 år - og Bobby er vild med "Badehotellet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce