Hudson er født til et liv i rampelyset

Den amerikanske skuespiller Kate Hudson, der selv er datter af to skuespillere, fylder 40 år fredag 19. april. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Hudson er født til et liv i rampelyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespillerforældre, romantiske komedier og kendte kærester har gjort hende populær i den kulørte presse. Fredag 19. april fylder Kate Hudson 40 år.

40 Vi kender hende bedst for hendes optræden i en lang række af romantiske komedier. Men skuespillerinden Kate Hudson har også udforsket forretningsverdenen, når hun fredag 19. april fejrer sin 40-års fødselsdag.

Kate Hudson er født til et liv i filmbranchens rampelys. Hendes mor er den prisvindende skuespillerinde Goldie Hawn, og hendes far er skuespilleren Bill Hudson.

Selv fik hun sit store internationale gennembrud, da hun i 2000 spillede rollen som karakteren Penny Lane i filmen "Almost Famous". Rollen indbragte hende en Oscar-nominering for Bedste Kvindelige Birolle og en Golden Globe-statuette.

De følgende år var hun mest kendt for sin optræden i en række af romantiske komedier herunder "How to Loose a Guy in 10 days" og "Bride Wars".

Foruden sit virke som skuespiller har Kate Hudson igennem årene også gjort sig bemærket som forfatter og tøjdesigner.

- I underholdning såvel som business handler det om at fortælle en historie. Først må du få en idé, og så må du få fortalt historien på en måde, som folk kan relatere til, sagde hun i maj 2018 i et interview med det amerikanske medie PopSugar.

Senest har Hudson i starten af april lanceret sin første miljøvenlige tøjkollektion under navnet "Love X Nature".

Hun har været gift med forsangeren i bandet The Black Crowes, Chris Robinson, og været forlovet med Matthew Bellamy fra bandet Muse. I dag danner hun par med musikeren Danny Fujikawa. Hun er mor til børnene Ruder Russell på 15 år, Bingham Hawn på syv år og Rani Rose på seks måneder.

Hudson er født til et liv i rampelyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce