Muskelsvindlerne vælger ny formand

29-årige Simon Toftgaard Jespersen, Aarhus, har overtaget posten som formand for Muskelsvindfonden i et kampvalg mod den siddende formand.

Muskelsvindlerne vælger ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årige Simon Toftgaard Jespersen, Aarhus, har overtaget posten som formand for Muskelsvindfonden i et kampvalg mod den siddende formand. Han har været politisk engageret i Muskelsvindfonden gennem en årrække og er opvokset med Muskelsvindfonden. Hans store forbillede er Muskelsvindfondens stifter Evald Krog, som har været med til at give ham troen på, at alt kan lade sig gøre, hvis man kæmper for det.

På Muskelsvindfondens landsmøde valgte et klart flertal af foreningens medlemmer Simon Toftgaard Jespersen til formand. Han afløser Lisbeth Koed Doktor, som har været formand i tre år.

"Intet i denne verden kunne gøre mig mere stolt end at blive formand for Muskelsvindfonden. Foreningen er ikke blot en handicapforening og en patientforening, men også en kulturbærer, der bidrager med koncerter, børnearrangementer og med skæve vinkler, der rækker langt ud over vores egen verden. Vores arbejde for at skabe plads til forskelle - nu gennem 10 år - er vigtigere end nogensinde. Så nok har vi med muskelsvind ofte brug for en hjælpende hånd, men samfundet har så sandelig mindst lige så meget brug for Muskelsvindfonden. Det vil jeg leve op til med liv og sjæl", siger Simon Toftgaard Jespersen i en pressemeddelelse.

Da han var lille, var han sammen med sin familie med i foreningens familiegrupper, og han har været en trofast deltager på Muskelsvindfondens sommerlejre for børn og unge med muskelsvind.

"Som barn tog jeg til et møde sammen med min far, og her mødte jeg Evald Krog for første gang. Han sagde til mig "Nu skal du følge godt med for en dag, skal du sidde i denne stol". Evald var min rollemodel, og hans tilgang til tingene har haft afgørende betydning for den, jeg er i dag. Det er både med ydmyghed og stolthed, at jeg i dag kan kalde mig formand for Muskelsvindfonden", siger den nyvalgte formand, der siden 2010 har stået på scenen ved Grøn som konferencier sammen med Jacob Haugaard.

Han er født og opvokset i Kolding, men bor i dag i Aarhus, hvor han er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Muskelsvindlerne vælger ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce