Nekrolog: Mathias var en støtte for venner og kolleger

Mathias Basse Rasmussen. Privatfoto

Nekrolog: Mathias var en støtte for venner og kolleger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingsleder Mathias Basse Rasmussen, Tilst, er død, 24 år.

Mathias Basse omkom ved en kollision mellem to biler i et lyskryds i Aarhus søndag 28. juli. I bilen, hvor han var passager, var også to unge kvinder, som begge blev kvæstet.

Mathias Basse voksede op i Skjoldhøjparken i Tilst sammen med sin tre år yngre bror Nicklas og fire år yngre lillesøster Line.

Han gik i Skjoldhøjskolen, hvor han var en aktiv og sportsglad dreng og en dygtig håndboldspiller på TST's drenge- og ynglingehold. Her spillede han, til han valgte at tage på Rønde Efterskole i 9. og 10. klasse. Han var meget glad for efterskolen, hvor han begyndte at spille fodbold. Siden fortsatte han med fodbold og dannede sammen med kammerater et hold i Hasle.

Mathias Basse tog HHX, som dengang havde til huse på Viborgvej. Det var inden for handel og service, han havde sine interesser. Allerede som 16-årig var han begyndt at arbejde i Bilka, og i 2017 blev han ansat i Elgiganten i Tilst. Han elskede sit arbejde, var en dygtig sælger, men også en værdsat medarbejder på grund af sine fine menneskelige egenskaber.

Mathias Basse, var den, der tog ansvar og hjalp kolleger, hvis han så problemer, og gik også om nødvendigt ind som konfliktløser og var god til at skabe sammenhold. Han tog flere kurser i kunde- og personalepleje og var ved sin død netop blevet udnævnt til afdelingsleder for Elgiganten på Søndergade.

Mathias Basse gik altid 100 procent ind for det, han beskæftigede sig med. Det gjaldt også i fritiden, hvor han foruden fodbold også dyrkede fitness. Han kom i flere Fitness World-centre i byen og var meget dedikeret til sin sport.

Overalt fik han mange venner, som følte sig godt tilpas i hans selskab. Han skabte god stemning og var også her den, der løste konflikter og tog sig af kammeraternes problemer.

Han var en enestående storebror, som altid var der for sine søskende. De kunne gå til ham for at få hjælp og støtte, men han kunne også selv se, hvis noget trykkede, og så var der en skulder til støtte eller et klap i ryggen.

Mathias Basse efterlader foruden forældre og søskende sin farmor og farfar.

IL

Nekrolog: Mathias var en støtte for venner og kolleger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce