Nyt job: Gitte Blaabjerg Jensen

Gitte Blaabjerg Jensen

Nyt job: Gitte Blaabjerg Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte Blaabjerg Jensen, 53 år, er ansat som direktør for det nyoprettede FGU Sydøstjylland, som dækker Hedensted, Horsens, Odder, Samsø og Skanderborg kommuner.

Gitte Blaabjerg Jensen har mere end 12 års ledererfaring. Hun har haft en fremtrædende rolle hos Social- og Sundhedsskolen STV, som har afdelinger i Skive, Thisted og Viborg. 2005-2010 var hun uddannelses- og afdelingsleder, og fra 2010-2018 har hun været vicedirektør på uddannelsesinstitutionen. Før det har hun været uddannelseskoordinator, kredssekretær i Danske Fysioterapeuter og underviser på Social- og Sundhedsskolen i Viborg Amt.

Det seneste års tid har Gitte Blaabjerg Jensen helliget sig en masteruddannelse i business administration, strategic thinking & leadership psychology kombineret med freelanceopgaver som ledelsescoach og underviser.

Undervisningsministeriet har oprettet den nye FGU-institution for dækningsområdet Horsens, Hedensted, Odder, Skanderborg og Samsø kommuner. Uddannelsesinstitutionen skal forberede unge, der har brug for et ekstra skoletilbud til at starte på en ungdomsuddannelse. Her samles uddannelser fra produktionsskoler, en del af VUC'erne, erhvervsgrunduddannelsen og den kombinerede ungdomsuddannelse.

Hovedsædet for FGU Sydøstjylland er placeret i Horsens Kommune.

Nyt job: Gitte Blaabjerg Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce