Nyt job: Paul Aspinall

Paul Aspinall

Nyt job: Paul Aspinall

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paul Aspinall, Aarhus, er udnævnt til uddannelseschef hos Erhvervsakademi Dania i Randers. Han kommer fra en stilling som underviser på de merkantile uddannelser, hvor han har været siden 2011. Udover undervisningstjansen har han varetaget tillidsmandshvervet indtil udnævnelsen til uddannelseschef.

Både hans far og bedstefar arbejdede i kulminerne i engelske Wigan ved Manchester, og arbejderbaggrunden betyder, at Paul Aspinall ikke tager tingene for givet. Han kæmper altid hårdt for at gøre en forskel i sit arbejdsliv, og det gælder også i hans nye rolle som uddannelseschef.

Englænderen i ham fornægter sig ikke, og han er vild med fodbold, som han har spillet i over 40 år. Han er stadigvæk stor fan af barndomsklubben Wigan Athletic Football Club og har forsøgt at videregive arven til sin søn, som så sin første fodboldkamp med ja, Wigan Athlecic som fire-årig. Det er 12 år siden, og sønnen er i dag AGF-fan. Paul Aspinall selv venter nu blot på, at Wigan rykker tilbage til Premiere League-rækken, som klubben røg ud af i 2013.

Han er født 22. juni 1968 og uddannet butikschef 1985-1993 i England, hvorefter han flyttede til Danmark med sin daværende kone og ældste datter. Senere kom endnu en datter og en søn. Børnene er i dag 26, 18 og 16 år. Han tog en dansksproget cand.merc.-uddannelse i strategi og ledelse fra det daværende Handelshøjskolen i Aarhus og har arbejdet med HR, leder- og teamudvikling samt rekruttering i TDC og ScanRevision. Serviceerhvervet har været en bærende del i karrieren.

Nyt job: Paul Aspinall

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce