Nyt job: Professorer i kunst

Honza Hoeck

Nyt job: Professorer i kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nye undervisere er ansat på Det Jyske Kunstakademi. 1. januar starter billedkunstner Sidsel Meineche Hansen som professor i billedkunst, og 1. august 2018 starter billedkunstner Honza Hoeck ligeledes som professor i billedkunst og undervisningsleder. Ansættelserne sker efter opslag af stillingerne.

Sidsel Meineche Hansen er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i 2007 samt Städelschule i Frankfurt am Main og Goldsmiths College i London. Meineche Hansen har undervisningserfaring fra bl.a. CalArts i Los Angeles, Goldsmiths i London og Royal College of Art i London. Hun kommer fra en stilling som underviser på Det Fynske Kunstakademi. Hendes kunstneriske arbejde er research-baseret og kombinerer så forskellige ting som træsnit, grafik og skulptur med computerskabte billeder og virtual reality. Hun arbejder med emner, som omhandler kroppen, seksualitet, køn, kapitalisme og virtuel virkelighed. Hendes seneste VR-produktion "Dickgirl 3D(X)" præsenteres på 2018 Sundance Festival. Foruden udstillinger laver hun interdisciplinære seminarer og publikationer og har bl.a. været medredaktør på bogen "Politics of Study". Hun har udstillet bredt internationalt. I 2018 planlægger Kunsthal Aarhus i samarbejde med KW i Berlin en større udstilling af Meineche Hansen.

Honza Hoeck er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i 2009. Han har undervisningserfaring fra Det Kgl. Danske Kunstakademi og andre akademier i Skandinavien og har siddet i Akademiraadets jury 2014-2017. Hoecks kunstneriske praksis ligger mellem det konceptuelle og materielle (grafik, skulptur, installation) og indbefatter også en eksperimenterende institutionskritisk dimension. Han har spillet en central rolle i gruppen bag det kunstnerdrevne udstillingssted og produktionsenheden Toves siden 2010. Her fungerer han i rollen som kurator og undersøger de bagvedliggende økonomiske mekanismer i kunstneriske processer. Hoeck har senest lavet billboard-udstillingen "Pix R Up" på Udstillingsstedet Sydhavn Station.

Nyt job: Professorer i kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce