Skatteekspert fylder rundt

Tommy V. Christiansen, advokat og revisor, fylder 70 år pinsedag, søndag 9. juni. Foto: Axel Schütt

Skatteekspert fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Tommy V. Christiansen, advokat og revisor, Tåstrup, fylder 70 år pinsedag, søndag 9. juni.

Han har arbejdet som revisor hos bl.a. Seier-Petersen og senere som selvstændig advokat i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen. Advokatbestallingen fik han hos advokatfirmaet Storm Mortensen, hvorefter han i 1988 stiftede advokatfirmaet Tommy V. Christiansen, i dag benævnt TVC Advokatfirma, som har til huse i Åbyhøj og fortsat markerer sig indenfor ikke mindst skatteret.

Tommy V. Christiansen er opvokset i Frederikshavn, hvor hans far drev en brøndborervirksomhed. Sønnen gjorde sig blandt andet bemærket ved som 16-18-årig at spille trommer i bandet Firebirds. Siden faren døde, da Tommy var 19 år, har dagens fødselar stået på egne ben.

Tommy V. Christiansen er en af Danmarks mest velbevandrede skatteretseksperter, og han har gennem sit virke som specialistadvokat vundet flere principielle sager for Højesteret. I 1990'erne blev han i særlig grad et kendt ansigt, da han på nationalt tv udtrykte markante holdninger i forbindelse med bl.a. Himmerlandsbank- og Tvind-sagen.

Sideløbende har han haft en aktiv karriere som professionelt bestyrelsesmedlem i en lang række danske virksomheder, ligesom han i mere end tre årtier har undervist som ekstern lektor på landets højere læreanstalter. I de seneste 40 år har han dertil fået tildelt en lang række tillidsposter. Senest er han optaget som medlem af Skatterådet frem til 2023. Han har skrevet utallige artikler i tidsskrifter, aviser og faglitterære værker om skatteret og bestyrelsesarbejde. For tre år siden modtog han Karnovs Skattepris.

Tommy V. Christiansen er gift med Bodil, og sammen har de fire børn: Thor, Signe, Freja og Jens.

Fødselsdagen markeres med åbent hus i hjemmet i Tåstrup.

Skatteekspert fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce