Sparekasse i Aarhus får ny direktør

Lars Reimer (til højre) afløser Flemming Kristensen som direktør i Middelfart Sparekasse i Aarhus. Pr-foto

Sparekasse i Aarhus får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Reimer skal lede Middelfart Sparekasse i Aarhus og afløser Flemming Kristensen, der snart runder 67 år.

Afdelingsdirektør Flemming Kristensen kunne forleden byde velkommen til kunde nr. 5.000 i Middelfart Sparekasse i Aarhus. Den snart 67-årige leder kan nu også byde velkommen til sin afløser i sparekassen.

53-årige Lars Reimer er klar til at tage over, når Flemming Kristensen har sidste arbejdsdag fredag 17. august. Lars Reimer kommer til sparekassen med 33 års erfaring fra Sydbank i bagagen.

Han har senest arbejdet som senior erhvervsrådgiver i Sydbank og har haft flere lederjob tidligere, blandt andet af privatafdelingen på Store Torv og afdelingsdirektør i Randers.

- Jeg savnede lederfunktionen og ser frem til at være leder for en personalemæssigt stor afdeling, siger Lars Reimer.

Lars Reimer
Lars Reimer er 53 år og bor i Vejlby-Risskov. Gift med Anne Louise. Parret har to børn, en søn på 18 og en datter på 21.

Uddannet i Sydbank i Padborg. Har blandt andet været filialchef i Hornslet, leder af privatafdelingen på Store Torv og afdelingsdirektør i Sydbank i Randers. Senest har han arbejdet som senior erhvervsrådgiver i Sydbank i Aarhus. Bruger gerne sin fritid på cyklen - har cyklet med Team Rynkeby til Paris i både 2016 og 2017.

Der er reception i Middelfart Sparekasse i Rosensgade i Aarhus torsdag 16. august kl. 14-17.

Farvel til en succes

Aarhus-afdelingen tæller i dag 27 medarbejdere. Ved åbningen for fem år siden var der otte i afdelingen, som med andre ord har været gennem en stor udvikling med Flemming Kristensen ved roret.

- Det overstiger alle de drømme, vi havde. Vi har været heldige at være med i en god optur i Aarhus-området, og så har jeg kunnet finde gode, solide medarbejdere, siger Flemming Kristensen, der kan siges at slutte på toppen.

- Det har været helt fabelagtigt at få lov til at åbne en ny afdeling i landets næststørste by som 61-årig. Hvem kan regne med at få den tillid, spørger han.

Frem til torsdag 16. august kører Flemming Kristensen og Lars Reimer parløb i afdelingen for at sikre den bedst mulige overlevering.

Sparekasse i Aarhus får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce