27-årig varetægtsfængslet: Truede, slog og spyttede på vidner

Arkivfoto: Annelene Petersen

27-årig varetægtsfængslet: Truede, slog og spyttede på vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 27-årig mand med bopæl på Fyn blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger, efter han og to medgerningsmænd onsdag eftermiddag var mødt op på en adresse i Grenaa og havde begået vold mod samt truet flere vidner.

GRENAA: Flere tilfælde af vold, trusler, vidnetrusler, og fornærmelser af tjenestemænd i funktion. Det var mere eller mindre indholdet i de seks sigtelser en 27-årig mand med bopæl på Fyn blev mødt med, da han torsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers og idømt fire ugers varetægtsfængsling - som han i øvrigt kærede til Landsretten.

Ved grundlovsforhørets start sad den sigtede i en stor, rød dynejakke hvide sneakers, en blå kasket og ikke mindst et utilfreds udtryk i ansigtet.

Samme udtryk havde han muligvis også, da han onsdag eftermiddag ved 16.30-tiden blev standset i bil af en politipatrulje på en rasteplads nær Tirstrup Lufthavn. I hvert fald havde han gentagne gange råbt "bøsserøve" og "magtliderlige pissvin" til de to betjente, der havde anholdt ham forud for grundlovsforhøret, hvilket havde sikret ham én af de seks sigtelser.

Knytnæveslag og skalle

Udover sigtelsen for fornærmende tiltale mod tjenestemænd i funktion kunne anklager Kirsten Skov-Petersen fra Østjyllands Politi oplyse dommer Iver Roger Iversen om de øvrige fem sigtelser i anklageskriftet.

Hun fortalte, at den 27-årige, der er tidligere straffet for vold, var blevet anholdt af betjente fra Østjyllands Politi, fordi han tidligere samme eftermiddag var mødt op sammen med to medgerningsmænd på en adresse i Grenaa, hvor der var fire personer til stede.

Her havde han sammen med de to øvrige truet lejlighedens kvindelige beboer ved at sige, at hun ikke behøvede at være bange, "så længe du holder kæft". Bagefter havde de slået kvindens kæreste tre-fire gange i ansigtet med knyttet hånd samt slået endnu en tilstedeværende mand med knyttet hånd og givet ham en skalle. Trekløveret sluttede ifølge anklageskriftet deres forehavende af med at spytte den sidste tilstedeværende - en kvinde - og true hende med ordene: "Pas på, eller jeg slår dig ihjel", inden de forlod adressen igen.

To medsigtede på fri fod

Umiddelbart efter anklagerens redegørelse af anklageskriftet, kunne den 27-åriges beskikkede forsvarer oplyse, at hans klient nægter sig skyldig i alle anklager.

Herefter bad Kirsten Skov-Petersen om dørlukning i forbindelse med den resterende del af grundlovsforhøret. Hun begrundede sin forespørgsel med, at der fortsat er to medsigtede gerningsmænd på fri fod, hvorfor offentliggjorte oplysninger fra den sigtedes eventuelle forklaring vil kunne hindre politiets efterforskning og dermed sagens opklaring.

Dommer Iver Roger Iversen valgte herefter at lukke dørene i sagen.

27-årig varetægtsfængslet: Truede, slog og spyttede på vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce