Æder og Prinsesse Perlesnor


Æder og Prinsesse Perlesnor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt forlag. Ane Fur Øhrberg har åbnet en kreativ webshop med minibøger og farverige plakater og barsler om kort tid med mini-galleri og butik i Vivild.

Det handler i høj grad om mangfoldighed og forskellighed, når man får sig et kig ind i Ane Fur Øhrbergs helt unikke og eventyrlige univers, der er beboet af alt lige fra lidt voldsomme monsteragtige figurer til lyserøde prinsesser.

Ane har netop åbnet sin webshop, hvor hun forhandler sine egne udgivelser fra forlaget »Læseorm og Boghest«,

Og tænker man så lige her, at der har journalisten nok begået en graverende fejl og byttet om på begreberne, så kan man godt tro om igen.

»For det er jo netop det sjove ved det at lege med ord og begreber, vende op og ned på dem, så de får en ny mening,« forklarer Ane, der har sine to første små billedbøger klar.

Der er tale om minibøger, men ikke Pixi-bøger, som har patent på lige netop det format, der hedder 10 gange 10 centimeter. Derfor er Anes bøger i formatet 12 gange 12 centimeter.

»Bøgerne er skrevet i et sprog, så det er ganske få ord, man som barn skal have hjælp til. Men det kan godt være en læsebog for børn op til anden klasse men en højlæsningbog for børn fra to-tre års alderen«, forklarer Ane Fur Øhrberg, der tidligere fra sin kreative tegnestue har udgivet et materiale med titlen »Må vi få din sut«, ligesom hun har illustreret sin far Jens Øhrberg Simonsens bog »Ræven Mundfuld«.

Senest har Ane udsmykket Børneby Mølle i Grenaa med kæmpe plancher med alfaberet og tegninger af dyr, som passer ind i alfaberet,

Det nye forlags sortiment omfatter desuden farverige plakater, der gør det sjovt at lærer alfabetet og matematik. Og i løbet af nogle uger er Ane klar til at udvide forretningen med en god gammeldags butik, hvor man kan se forlagets samlede udvalg og eventuelt afhente de varer, som man køber via webshoppen.

Man vil også kunne se en del af den unge kreative kunstners øvrige arbejder.

Æder og Prinsesse Perlesnor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce