Lokale politikere tager del i erhvervsforeningens nytårskur

I år bliver formen bliver mere uformel, end det var tilfældet sidste gang, politikerne fra Norddjurs Kommune byrådsperiode var til erhvervspolitisk paneldebat i Erhverv Grenaa. Privatfoto

Lokale politikere tager del i erhvervsforeningens nytårskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhverv Grenaa har i forbindelse med sin årlige nytårskur igen haft held til at lokke en række kommunalbestyrelsesmedlemmer med til debatmøde. Også selv om formen er lidt anderledes end sædvanlig.

Grenaa: Erhvervsforeningen Erhverv Grenaa tager hul på en ny tradition, når den torsdag 31. januar klokken 8.00 holder sin årlige nytårskur med deltagelse af en række kommunale politikere.

Denne gang har man nemlig valgt at droppe den traditionelle paneldebat, som politikerne ellers tidligere har været en del af. I stedet gøres formen mere uformel ved at opdele politikerne i mindre grupper, forklarer formand for Erhverv Grenaa, advokat Ole Husum, som håber, at man derved kan sikre en konstruktiv dialog mellem det lokale erhvervsliv og de ledende kommunalpolitikere.

- Planen er, at der stilles en række centrale spørgsmål, som efterfølgende bliver diskuteret ved bordene. På den måde får flere lejlighed til at komme med spørgsmål, ønsker og forslag om erhvervsudviklingen i Grenaa-området, siger Ole Husum.

Syv har sagt ja

Det er i alt lykkedes erhvervsforeningen at få syv kommunalbestyrelsesmedlemmer til at står tidligt op og være med til debatten. Derfor forventer Ole Husum, at der vil blive rig lejlighed til at diskutere kommunens nuværende situation, samt hvordan erhverv og kommune i fællesskab kan komme videre i den rigtige retning.

De deltagende politikere er borgmester Jan Petersen (S), viceborgmester Benny Hammer (K), Kasper Bjerregaard (V), Mads Nikolajsen (SF), Ulf Harbo (EL), Steen Jensen (DF) og Jens Meilvang (LA).

Det er som altid muligt at deltage gratis som gæst. Dog skal man huske at tilmelde sig via www.erhvervgrenaa.dk.

Arrangementet finder sted i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Lokale politikere tager del i erhvervsforeningens nytårskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce