Tiltrængt opmuntring til Norddjurs Kommune

Det kommer ikke bag på borgmester i Norddjurs Kommune, Jan Petersen, at dert lokale erhvervsliv er utilfreds med vejnettet: - Sådan er det desværre år efter år. Vores veje er for slidte, men sådan som vores økonomi har det, er der bare ikke penge til at gøre det bedre, siger Jan Petersen.

Tiltrængt opmuntring til Norddjurs Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midt i sparetider kan Norddjurs Kommune glæde sig over at være blevet mere erhvervsvenlig.

NORDDJURS: Norddjurs Kommune skal spare 115 millioner kr. om året i de næste fire år.

Derfor må det komme som en tiltrængt opmuntring for kommunen, at den er østjysk højdespringer, når det gælder kommunernes venlighed over for erhvervslivet.

Norddjurs Kommune rodede sidste år rundt som nummer 84 blandt de 93 kommuner, der deltager i DI's undersøgelse af erhvervsklimaet.

I år indtager Norddjurs pladsen som nummer 68.

Det er især tilfredsheden med kommunens behandling af miljøsager og sager om sygedagpenge, der trækker op.

- Der er flot, at Norddjurs Kommune har holdt fast i en topplacering i kommunal sagsbehandling. Jeg ved, at kommunen sidste år lancerede en ny erhvervspolitik, der lægger linjen for udvikling og vækst. Politikerne i byrådet virker interesserede i at skabe gode rammevilkår for virksomhederne. Og det er en effektiv sagsbehandling helt klart med til at skabe, siger Per Hastrup, der er formand for DI Randers-Norddjurs.

Fremgangen glæder Jan Petersen (S), borgmester i Norddjurs Kommune.

- Nu må vi se, om vi kan komme endnu længere op på rangstigen. Sagsbehandling har været et indsatsområde, så det glæder mig, at erhvervslivet har lagt mærke til, at der er sket noget, siger Jan Petersen.

Slidte veje koster points

Er der noget, virksomhederne i Norddjurs Kommune ikke er spor tilfredse med, er det kvaliteten af kommunens veje og offentlige trafik.

Næsten hver anden virksomhed siger, at vejene er det område, kommunen bør prioritere, hvis virksomhederne skal kunne vokse.

Det er en kritik, der ikke kommer bag på Jan Petersen.

- Sådan er det desværre år efter år. Vores veje er for slidte, men sådan som vores økonomi har det, er der bare ikke penge til at gøre det bedre, siger Jan Petersen.

Han håber, at tilfredsheden vil vokse, når når letbanen begynder at køre til Grenaa.

Norddjurs Kommune har også indviet en omfartsvej, der gør det hurtigere at komme til og fra havnen i Grenaa.

- Jeg håber, at den nye vej vil trække tilfredsheden op, når DI offentliggør næste års tilfredshedsmåling, siger Jan Petersen.

Tiltrængt opmuntring til Norddjurs Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce