Våben-paradis for drengerøve

Gunzone
Foto: Flemming Krogh

Våben-paradis for drengerøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reolerne er fyldt med kugler i alle farver og væggene er tapetseret med våben. Heldigvis er kuglerne i plast og våbnene er heller ikke ægte. Hardball kalder man det. Udstyr til de store og voksne drenge som vil ud og lege soldater med uskadelige kugler.

»Helt ufarlige er de nu ikke. Det kan altså gøre ret ondt at blive 'skudt', men det giver som regel kun et blåt mærke. Gult hvis det er værst,« smiler århusianeren Tori Auge, som er en af de kunder, der ofte handler i Gunzone.

I dag er han droppet forbi for at få tips til at modificere sit gevær. Her er Dan Friis-Christensen, som står bag disken, ekspert.

»Jeg vil gerne have mit våben til at skyde lidt hårdere. Det plejer Dan at være god til at hjælpe med. Det skal ikke være ulovligt, men man kan godt lave nogle små justeringer,« forklarer Tori Auge.

For Tori Auge er spilledagene, hvor to hold mødes for at udkæmpe dyster i Østjysk Hardball Forening, højdepunkter i hverdagen. Her får han pulsen op og et adrenalin-kick.

»Det er sjovt at spille hardball. Jeg har altid været fascineret af våben og havde en masse plastic-pistoler som dreng. Nu kan jeg lege med våben, der skyder med plastic-kugler uden, at det er specielt farligt,« mener Tori Auge, som købte sin første beskyttelsesmaske i butikken på kystvejen i Aarhus.

Tori Auge kommer forbi Gunzone mindst én gang om måneden. I dag er han på besøg sammen med vennen Mikael Nanke fra Skanderborg. De to har nærmest julelys, når de går rundt og kigger på sagerne.

Læs hele reportagen i Århus Stiftstidende shopping-tillæg onsdag.

Våben-paradis for drengerøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce