Åben byggegrund i nyt boligområde

Naturen skal være i centrum i den nye kommunale udstykning på Bendixminde, hvor der er åben byggegrund 25. august. Foto: Odder Kommune

Åben byggegrund i nyt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturen er i centrum i Bendixminde, hvor de første 34 grunde er klar til salg.

Odder: Odder Kommune holder "åben byggegrund" lørdag 25. august kl. 14-16 i forbindelse med salget af byggegrunde i Bendixminde.

I første omgang bliver der sat 34 byggegrunde til salg.

- Det er et virkeligt attraktivt område, som vi har store forventninger til. Jeg håber, at der kommer mange, som er interesseret i at købe en byggegrund, til arrangementet, siger borgmester Uffe Jensen (V), der tilføjer, at man også er meget velkommen til arrangementet, hvis man bare er nysgerrig efter at høre mere om Bendixminde.

Der vil være mulighed for at høre mere om lokalplanens rammer, finansieringsmuligheder for byggeri, områdets skoler, dagtilbud og indkøbsmuligheder. Man kan også høre om naturen i området og hele ideen bag Bendixminde.

Der er planlagt forskellige aktiviteter for børn, mens de voksne kan tale med de fire lokale ejendomsmæglere, som sælger grunde for kommunen.

Der er mulighed for at gå en rundtur i området på dagen.

Sådan kommer du til Bendixminde

Man kommer til de nye udstykninger ved at køre til Bakkegaardsvej i Odder. Herfra er der adgang til udstykningen via nyanlagt asfaltvej ind på området.

Bendixminde er et spændende og innovativt byområde, hvor boligerne er placeret tæt på naturen, og hvor bæredygtighed og klimahensyn er indarbejdet i områdets udformning. Bendixminde ligger i den nordvestlige del af Odder. Arealet afgrænses mod nord af Balle Bæk, mod vest af det åbne landskab, mod syd af Stampmølle Bæk og mod øst af Balle Skov.

Læs mere om Bendixminde på www.flyttilodder.dk

Åben byggegrund i nyt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce