Buller Hermansen former priserne til Frivillighedsfesten

Keramiker Buller Hermansen fra Dyngby er årets kunstner og har lavet de værker som modtagerne af Odder Kommunes priser til Frivillighedsfesten får. Foto: Lars Aarø

Buller Hermansen former priserne til Frivillighedsfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De heldige prismodtagere kan se frem til at modtage et særligt kunstværk af Buller Hermansen samt 5.000 kroner.

Odder: Fredag 11. januar er der Frivillighedsfest i Odder Kommune, hvor frivilligheden bliver hyldet, og der bliver uddelt en række priser.

De heldige modtagere af priserne Talentprisen, Kulturprisen, Frivillighedsprisen på det folkeoplysende område, Frivillighedsprisen på det sociale område og Handicapprisen kan se frem til at modtage et særligt kunstværk af Buller Hermansen samt 5.000 kroner. Modtagerne af Idrætspriserne får overrakt et mindre kunstværk også af Buller Hermansen.

Udover de kommunale priser uddeler Odder Avis en Initiativpris og Spektrum uddeler en hæderspris.

Nominerede til priserne
Alle har kunnet indstille kandidater til de forskellige priser. Børne-, uddannelses- og kulturudvalget samt sundheds-, social- og forebyggelsesudvalget har valgt de nominerede til priserne på baggrund af indstillinger fra Kulturrådet, Frivilligcentrets bestyrelse samt folkeoplysningsudvalget. Hvem de endelige modtagere af priserne bliver, offentliggøres først til Frivillighedsfesten.Nominerede til Kulturprisen er:

Finn Holmgaard Jensen, Biffen Odder

Odder Little Culture Club

Tine Mynster, Køkkenkoncerter

Nominerede til Talentprisen er:

Sofie Harrit Nielsen-Grøn, fodboldspiller

Jonas Boritz Kristiansen, cykeltrialrytter

Nominerede til Frivillighedsprisen på det folkeoplysende område er:

Kell Redzin, Odder Firmaidræt

Anette Lahn, Odder Roklub

Lisbeth Kortbek Mathiassen, Hundslund IF

Nominerede til Frivillighedsprisen på det sociale område er:

Inger Enevoldsen, Skovbakkehjemmet

Leif Johanson, Julehjælpen m. fl.

De frivillige i Retroen Odder

Gratis billetter

Frivillighedsfesten afløser den tidligere Odder Galla. Det er Kunstudvalget, der udvælger, hvem der skal være årets kunstner og levere værkerne til modtagerne af Odder Kommunes priser. I 2016 pegede Kunstudvalget på Kirsten Jæger, og i år er det altså Buller Hermansen, som leverer kunstværker til kommunens prismodtagere.

- Det er godt, at der er så mange frivillige i Odder Kommune, og jeg er glad for, at jeg kan være med til at hylde dem, siger Buller Hermansen.

Odder Frivillighedsfest er i år gratis at være med til, men man skal have en billet som kan hentes på Odderbilletten.dk. I øjeblikket er alle de 700 billetter til festen reserveret, men det kan være, at der bliver frigivet nogle få billetter de næste dage.

Hvis man har reserveret en billet til festen, men alligevel ikke kan komme, opfordrer Odder Kommune til, at man henvender sig til Centerleder i Spektrum Odder, Ricky Søgaard, så andre kan gå glæde af billetten.

Buller Hermansen former priserne til Frivillighedsfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce