Firmajulegaverne vælter ud af Chokoladehimlen

Lisa Møller Langballe i færd med at pakke nogle af dagens mange afsendelser. I anledning af julen får hun hjælp af et par unge piger. Foto: Lars Juul

Firmajulegaverne vælter ud af Chokoladehimlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre år gammel webshop bliver rendt over ende af gavmilde arbejdsgivere.

ODDER - Det er de pudsigste måder, man kan mærke opsvinget på, ingen tvivl om det. En af dem er, at arbejdsgiverne igen er begyndt at give deres medarbejdere julegaver.

Det oplever Lisa Møller Langballe, indehaver af den tre år gamle webshop Chokoladehimlen, som hun ejer sammen med ægtemanden Lars Møller.

Da Lars Møller har andet arbejde, er det kun Lisa Møller Langballe, sønnen Mikkel Møller Langballe samt et par unge piger, som har deres daglige gang i virksomheden på Ballevej. Udenfor højsæsonen, som er november og december, består arbejdsstyrken af mor og søn.

Chokoladehimlens 130 kvm er proppet fra gulv til loft til med lækkerier, der spænder fra eksotisk trøffelolie til kalenderpakker med 24 forskellige slags portvin, gin, slik eller andet, der kan få modtageren til at sende kærlige tanker til afsenderen en gang om dagen.

 

 Mit indtryk er, at firmajulegaver efter nogle år med mådehold igen er blevet populære.
 
Lakrids og overtrukne nødder på rad og række og klar til at blive pakket. Antallet af firmajulegaver afsendt fra Chokoladehimlen er steget med 20 pct. i forhold til sidste år. Foto: Lars Juul
Lakrids og overtrukne nødder på rad og række og klar til at blive pakket. Antallet af firmajulegaver afsendt fra Chokoladehimlen er steget med 20 pct. i forhold til sidste år. Foto: Lars Juul

Kalendere er et hit

Netop julekalendere har i år vist sig at være et kæmpe hit, og Lisa Møller Langballe har endnu ikke tal på, hvor mange hun har sendt afsted. De er blot blevet afskibet i en fart for at kunne være fremme allerede dagen efter bestillingen. For hurtig levering er en af Chokoladehimlens mottoer.

- Normalt starter julesæsonen efter efterårsferien, men i år fik vi travlt allerede i uge 40. Måske fordi så mange ville give kalendere, fortæller indehaveren, der i december også oplever større run på de mere traditionelle firma-julegaver end de tidligere år.

- Mit indtryk er, at firmajulegaver efter nogle år med mådehold igen er blevet populære. Vi pakker og sender i hvert fald 20 pct. mere end eksempelvis sidste år, og det er jo dejligt, siger hun.

Lisa Møller Langballe har ektremt travlt med at pakke i poser og kasser i november og december. Hun finder sig dog også til til chatte med kunderne som en del af kundeservicen.  Foto: Lars Juul
Lisa Møller Langballe har ektremt travlt med at pakke i poser og kasser i november og december. Hun finder sig dog også til til chatte med kunderne som en del af kundeservicen. Foto: Lars Juul

Lokal popularitet

Selv om butikken er en webshop, tror Lisa Langballe Møller, at Chokoladehimlens succes kan tilskrives gode produkter og en bemærkelsesværdig kundeservice, i hvert fald for en webshop.

Er ordren mangelfuld, retter hun henvendelse til kunden med et samme for hjælpe med rettelser. Og skal der vedlægges en korthilsen, skriver hun den i hånden.

Meget tyder på, at den bevidste nærhed til webkunderne giver pote. Det viser ca. 1500 bedømmelser på Trustpilot.dk: af disse giver 86 pct. fem stjerner, som er det optimale, mens 11 pct. giver fire stjerner, som har betegnelsen "god". 

- Det gør mig glad, at kunderne roser Chokoladehimlen. Når de er glade og tilfredse, vender de tilbage, siger Lisa Møller Langballe, der efter tre år på Ballevej også har fået flere lokale kunder, der afhenter deres varer.

- Efter mange år i detailhandelsbranchen kender jeg alt til god kundeservice. Så er der tid, hjælper jeg altid kunderne med at taste deres bestilling ind på en af vores pc'ere. Men vi er en webshop, og jeg vil altid foretrække, at de bestiller hjemmefra, og så eventuelt blot henter deres varen hos os. Vi vil jo også gerne forkæle vores kunder med viden om produkterne, siger Lisa Møller Langballe.

Firmajulegaverne vælter ud af Chokoladehimlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce