Forsvundet: De ledte efter Lisbet Nielsen i ni år

Østjyllands Politi ledte forgæves i en sø på Djursland sidste år, men nu er der fundet ligdele af Lisbet Nielsen et andet sted nær Aarhus Lufthavn. Arkivfoto: Jens Thaysen

Forsvundet: De ledte efter Lisbet Nielsen i ni år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En del af mysteriet om den forsvundne kvinde er løst. Den drabsmistænkte i sagen begik selvmord, inden han kom for retten.

Aarhus: I 2009 forsvandt 46-årige Lisbet Nielsen sporløst fra sit hjem i Risskov. Hun boede på Engholms Allé i Risskov, hvor hun senest blev set 23. oktober om aftenen.

Familien meldte hendes forsvinden til politiet, og efter kort tid blev Lisbet Nielsens kæreste, Bjarne Østergaard Madsen, anholdt og sigtet for drab på sin tidligere samlever.

Han var blevet set siddende næsten ubevægelig i tre timer i en bil ved en tankstation i Herning. Bagefter gjorde han bilen grundigt ren.

Manden var tidligere blevet dømt for at kvæle to kærester og frikendt for et drabsforsøg. Efter det andet drab fik han en diagnose på skizofreni og en psykiatrisk behandlingsdom. Efter en årrække blev han sluset ud i samfundet.

Anholdte begik selvmord i cellen

En time før, Bjarne Østergard Madsen skulle for en dommer i et grundlovsforhør, hængte han sig med et lagen i sin celle.

Han fortalte ikke noget til politiet. Men efterforskning af hans mobiltelefon viste, at han havde kørt rundt på Djursland, den nat Lisbeth Nielsen forsvandt.

På det grundlag blev flere søer og andre steder gennemsøgt. Det lykkedes aldrig at finde de jordiske rester af Lisbet Nielsen.

Sidste år fik politiet et tip, som førte til, at en sø tæt på Aarhus Lufthavn blev pumpet tør og gennemsøgt uden held.

Men i søndags var en gruppe jægere på jagt nær lufthavnen, og en hund fik færten af noget ved et tidligere militært anlæg. Politiets undersøgelser har siden fastslået, at det er dele af liget af Lisbet Nielsen.

Forsvundet: De ledte efter Lisbet Nielsen i ni år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce