Fraværende. Hvad vil Uffe med Odder?


Fraværende. Hvad vil Uffe med Odder?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder. 

Læserbrev: Hvad er det egentlig Uffe vil med Odder Kommune? Det ved vi ikke ret meget om, da vores borgmester er helt fraværende i valgkampen. Der er ingen udmeldinger. Uffe overlader det til Venstres menige medlemmer af byrådet at forsvare politikken, som vi må formode, at Uffe står bagved. Det kan man ikke vide?

Jeg tænkte: Man må da kunne finde nogle klare visioner og udmeldinger? Det kan man ikke - prøv selv. Det eneste, jeg kan finde, er en udtalelse om at Uffe står 100 procent bag landbruget.

Hvad så på Facebook? Her må der da være nogle meninger, som Uffe har? Nej, desværre, - heller ikke her lykkes det at finde ud af, hvad Uffe mener. Der er ingen meninger. Der er ros til de lokale kandidater, lykønskninger til lokale foreninger, og at Uffe glæder sig til at Letbanen kommer, hvilket man kun kan være enig med ham i.

Der er ingen politiske udmeldinger. Det kan komme langt med. For når man ingen meninger har, så kommer man ikke til at sige noget forkert eller noget, som folk vil reagere negativt på.

Det er tydeligt, at Uffe har lagt en strategi, hvor han vil forsøge at være venner med alle. Det gælder om ikke at støde nogen eller at gøre noget, som stikker for meget ud. Uffe siger, at det går jo sådan set meget godt.

Det er der, middelmådigheden sætter ind. For når man siger, at det går jo meget godt, så affinder man sig med den bløde mellemvare, hvor kvalitet ikke rigtig tæller. Lad os nu høre nogle visioner for Odder kommune - ikke fra kandidaterne, men fra borgmesteren selv. Det tæller heller ikke med udmeldinger fra forvaltningen. Hvad drømmer Uffe om?

Fraværende. Hvad vil Uffe med Odder?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce