Gule ærter og gamle fortælling på Restaurant Himmel og Hav

Kom til fortælleaften med gule ærter på menuen . Det er Restaurant Himmel og Hav ved Odder, der inviterer. Pr-foto

Gule ærter og gamle fortælling på Restaurant Himmel og Hav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder: Restaurant Himmel og Hav tyvstarter vintertiden med en rigtig vinterret - nemlig gule ærter. Gule ærter er en meget gammel dansk ret, som man har spist igennem flere tusind år i Danmark. Ærter er - sammen med kål - den ældste grøntsag, der har eksisteret i Danmark. De gule ærter skal dog ikke stå alene.

De garneres med nogle af de mange dejlige fortællinger fra området. Restaurant Himmel og Hav har fået naturvejleder Ole Sørensen fra Odder Museum til at komme og fortælle nogle af de spændende, overraskende og humoristiske beretninger fra lokalområdet. Blandt andet om sørøveren Jens Rasmussen fra Saksild og hans turbulente liv, om stenalderfolket ved Norsminde Fjord og de opsigtsvækkende opdagelser fra den arkæologiske udgravning ved gården Norslund ved fjorden. Du skal heller ikke snydes for at høre om falskmøntneren Rasmus Brygger Nielsens dramatiske liv.

Arrangementer finder sted 29. november. Spisningen begynder kl. 18, og fortællingen cirka kl. 19.30. Læs mere på www.himmeloghav.bio.

Gule ærter og gamle fortælling på Restaurant Himmel og Hav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce