Letbanen uden stop


Letbanen uden stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder. 

Læserbrev: Så er det en kendsgerning, at Parkvej ikke vil være stoppested for letbanen (jf. artikel og interview med borgmester Uffe Jensen 9. september). Letbanen er udråbt til at være en forbedring af forbindelsen til Aarhus, men for hidtidige brugere af Parkvej bliver den en forringelse. Det erkendes dog, at det er en fordel, at man kan køre direkte til universitetet og Skejby Sygehus m.fl.

Direktøren for letbanen har i en argumenteret med, at køretiden skal nedbringes - gerne til 25 - 28 minutter. Hvordan det så skal kunne lade sig gøre, når kun Egelund og Parkvej nedlægges, er svært at få øje på. Det er nævnt, at køretiden kan blive "en smule" kortere end de hidtidige 41/44 minutter.

Nedlæggelsen skulle også have betydning for krydsninger på banen. Da Parkvej er første/sidste station i forhold til endestationen, kan det næppe betyde noget. Direktøren argumenterer også med, at passagerer gerne transporterer sig lidt længere til stationen til gengæld for kortere køretid, men hvis man skal bruge 5-10 minutter længere for at gå/cykle til Odder Station for at spare et minut ved Parkvej eller til Rude Havvej for at spare 0 minutter, er det efter min regnebog ikke en fordel.

Da disse modargumenter ikke er imødegået, kan man få den tanke, at grunden til nedlæggelsen er en anden, som ikke er offentligheden bekendt.

I Kongsvang har man accepteret, at stationen bevares, hvorfor ikke i Odder?

I øvrigt kan det undre, at Handelsfagskolen og Spektrum med deres nærhed til stationen ikke har markeret sig.

Med tanke på byrådsvalget kunne det være interessant at høre, om der er kandidater, der vil arbejde for at genåbne Parkvej som stoppested.

Letbanen uden stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce