Minister roser projekt: Vi må aldrig opgive mennesker

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er stor tilhænger af projekter som "Stå ikke i stampe - brug din rampe", der hjælper personer med handicap eller psykiske udfordringer i arbejde. Arkivfoto: Robert Wengler

Minister roser projekt: Vi må aldrig opgive mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen er begejstret for projektet "Stå ikke i stampe - brug din rampe".

Odder: Projektet "Stå ikke i Stampe - brug din rampe", som Sind Pårørenderådgivning har lavet sammen med jobcentrene i Odder, Aarhus og Randers Kommune, har fået opmærksomhed på Christiansborg. Projektleder Jonna Winther har været i København for at præsentere projektet for beskæftigelsesudvalget og for beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), der er begejstret for initiativet.

- Jeg er stor tilhænger af at se på potentialerne og ressourcerne ved mennesker. Vi må aldrig opgive mennesker, som har en mulighed for at få tilknytning til arbejdsmarkedet. Det gælder også mennesker med handicap. Det er også baggrunden for, regeringen for nylig har lanceret udspillet "Flere mennesker med handicap skal i job", som sætter et ambitiøst mål om, at 13.000 flere personer med handicap skal i beskæftigelse frem til 2025. 11 initiativer, vi lige nu er ved at forhandle om, lyder det fra ministeren.

Kommer på besøg

Troels Lund Poulsen har planer om på et tidspunkt at besøge Rudehøj Efterskole i Odder, hvor en af deltagerne i projektet, 54-årige Anne Jørgensen, arbejder fire timer om ugen i fleksjob. Noget, der er blevet muligt på grund af "Stå ikke i stampe - brug din rampe".

- Regeringens indsats kan ikke stå alene. Et projekt som "Stå ikke i stampe - brug din rampe" gør en stor indsats for at styrke beskæftigelsen for personer med handicap ved netop at fokusere på ressourcer og potentialer, og det sætter jeg som beskæftigelsesminister stor pris på, siger han.

Minister roser projekt: Vi må aldrig opgive mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce