Savage Rose rykker i Remisen


Savage Rose rykker i Remisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne flytter koncert til Remisen - og dermed bliver der flere billetter til salg til den ellers udsolgte koncert fredag 27. oktober.

Odder: Odder Little Culture Club har flyttet koncerten med The Savage Rose 27. oktober fra Kulturkøkkenet til Remisen i Odder.

Det betyder, at der kan frigives lidt flere billetter til den ellers udsolgte koncert.

- Vi har mærket en stor interesse, men der kunne ikke klemmes flere mennesker ind i Kulturkøkkenet. Derfor forhørte vi os hos Letbanen og Odder Kommune om muligheden for at afholde koncerten i Remisen, siger Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club.

Koncerten bliver holdt i Odder-Grisens gamle værkstedshal, der ligger for enden af skinnerne bag Odder station.

Historisk aften

Det bliver en historisk aften, når Annisette og resten af The Savage Rose spiller den gamle Remise-bygning op med 50 års musikhistorie. Det bliver således det første arrangement i Remisen.

Som opvarmning til koncerten er musikjournalist Michael Gonzalez inviteret. Han er forfatter til den første officielle bog om The Savage Rose, og vil holde foredrag om bandet mandag 23. oktober i Kulturkøkkenet. 

I 1967 samledes The Savage Rose for første gang. Fem årtier er sidenhen fløjet forbi. Bandet skød jubilæumsåret i gang med tre udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gamle Scene - samme scene hvor "Dødens Triumf" med musik af netop The Savage Rose, blev opført 45 år tidligere. The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette som bandets kerne, har været med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart.

Bandets modtog i år Gaffas Ærespris.

/EXP

Savage Rose rykker i Remisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce