Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


285 mio. kroner renovering er snart halvvejs - de første 35 beboere er flyttet ind

Her mødes nyt og gammelt i al tydelighed. De hvide facader ud mod baggårdsmiljøet er sat uden på de gamle mursten, og altanerne er blevet større. - Det hvide får hele gården til at lysne op, og alting får generelt et meget mere indbydende indtryk. Vi siger farvel til de mørke og lidt skumle afkroge, som man ofte finder i sådan en baggård, siger Jens Erik Rasmussen fra Ginneruparkitekter. Foto: Michael Svenningsen

Der er gået halvandet år, siden arbejdet med at renovere Vesterport over for banegården i Horsens gik i gang. Folkebladet har besøgt byggepladsen og hørt nærmere om, hvad projektet indebærer.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien