45-årig mands handlekraft ledte politiet til stjålne møbler


45-årig mands handlekraft ledte politiet til stjålne møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Sydøstjyllands Politi kan ikke mindst takke en 45-årig mand fra Løsning for, at det natten til fredag fandt frem til en adresse, der gemte på en hel del stjålne designermøbler.

Det hele startede torsdag formiddag med et indbrud i en villa på Husoddevej i Stensballe, fortæller fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

Her brød en ukendt mand ind i villaen og stjal nogle stole. Ifølge Poul Steffensen blev der båret seks stole ud, men der var kun plads til to i bilen, så de blev læsset ind, hvorefter bilen kørte væk.

En person i nærheden bemærkede tilsyneladende indbruddet og tog fat i den 45-årige, der også befandt sig i området.

Han fortalte om indbruddet og pegede på bilen. Det fik den 45-årige til at ringe efter politiet og samtidig køre efter tyvenes bil.

Ros til anmelder

Ifølge Poul Steffensen mistede den 45-årige kontakten til bilen i Tvingstrup, men var i stand til at give politiet en fin beskrivelse af bilen, der, fortalte den 45-årige, havde en dansk udseende mand bag rattet og stole liggende bagi. Specielt ved bilen var, at bagruden var knust.

Torsdag kl. 21.41 fandt politiet bilen på Borgmestervej i Horsens. I den sad to unge mænd på 16 og 17 år. De blev anholdt og oplyste navnet på en tredje person i Horsens.

Poul Steffensen fortæller, at politiet natten til fredag ransagede tredjemandens adresse og fandt en hel del tyvekoster, bl.a. designmøbler og Kaj Bojesen-figurer. Manden selv var ikke hjemme, men politiet kender hans identitet og skal have en snak med ham.

De to unge mænd, der blev anholdt, er løsladt igen. De er ikke sigtet for noget, oplyser Poul Steffensen, der roser den 45-årige mand for hans handlekraft.

- Det er fint, at han følger efter og får ringet til politiet. Det giver os et godt signalement af bilen plus en retning, lyder det anerkendende.

45-årig mands handlekraft ledte politiet til stjålne møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce