Bilister i myldretiden: Vi sidder konstant i kø, og få minutter kan være afgørende

Trafikken sander til på vejene ind til Horsens i morgen- og eftermiddagstrafikken, og det giver meget ekstra køretid, fortæller læserne. Billedet her er fra Skanderborgvej i morgentrafikken. Foto: Morten Pape

Bilister i myldretiden: Vi sidder konstant i kø, og få minutter kan være afgørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere læsere har delt deres oplevelser med trængsel på indfaldsvejene i Horsens på avisens Facebook-side. Bl.a. fortæller Michael Larsen, at det kan tage længere tid at komme fra Lund ind til Horsens end fra Ikast til Lund.

Horsens: Man skal huske at tage tålmodigheden med ind bag rattet, når man kører rundt i og omkring Horsens i myldretiden. Det viser de oplevelser, som flere læsere har delt på Horsens Folkeblads Facebook-side.

Vi har bedt læserne fortælle, hvor de kører fra og til, hvornår og hvor lang tid turen tager, samt hvor længe samme tur tager, hvis de kører uden for myldretiden.

Allan Pedersen kører fra Priorsløkkevej til Hedensted. Uden for myldretiden tager det ca. 17-20 minutter, hvis han rammer den grønne bølge i lyskrydsene. Værre ser det ud i morgentrafikken.

- Hvis jeg kommer afsted, når trafikken er værst, ligger vi på 30-35 minutter. Jeg kører ca. kl. 7.30 om morgenen. Det kan betyde alt, hvis man kommer få minutter senere afsted end normalt, skriver Allan Pedersen.

Michael Larsen rammer også trængslen på de lokale indfaldsveje.

- Jeg kommer hver morgen ind fra Lund. Jeg kommer fra Ikast-området, og det tager mig nogle dage længere tid at komme fra Lund og ind til Horsens, end det tager fra Ikast til Lund. Det siger en del ..., skriver han.

Jeg kører fra Østbirk til Hornsyld hver dag ca. kl. 7.20. Kører igennem byen og ikke på E45, da det er umuligt at komme af motorvejen i myldretiden. Turen tager ca. 35-40 minutter. Uden for myldretid tager det ca. 30.
Carina Lynggaard på Horsens Folkeblads Facebookside

Hurtigere på cykel

Ulla Petersen kører fra Stensballe til Tyrsted.

- I myldretiden kan jeg køre i kø hele vejen, og det tager 20-25 minutter. Værst er det fra Strandpromenaden/Høegh Guldbergs Gade-krydset og hele vejen op ad Bjerrevej, skriver hun.

Karina Brohus kører hver anden uge fra syd til nord - og tilbage igen.

- Jeg kører fra Tyrsted til Fussingsvej, og bare turen derned kl. 7.25 tager 20 minutter - retur tager den 30 minutter, fortæller hun på avisens Facebook-side.

Alice Bomholt kan i morgentrafikken komme hurtigere fra Dagnæs til Lund på cykel. Hun fortæller, at turen på to hjul tager 25 minutter, mens hun i bil bruger op til 43 minutter, hvis hun skal være fremme til kl. 8. Uden for myldretiden kan hun klare turen i bil på 12 minutter.

Også beboere ved indfaldsvejene mærker den tætte trafik. Annette Langelykke bor tæt på krydset ved Schüttesvej og Silkeborgvej.

- Hvis jeg skal ind mod Vestergade, kan det tage op til 15 minutter overhovedet at komme ud på vejen fra vores p-plads. Værst er det fra kl. 14.30 til 17.30, skriver hun.

Bilister i myldretiden: Vi sidder konstant i kø, og få minutter kan være afgørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce