Censurfri for 28. gang

Randers Pigegarde er altid på pletten, når Censurfri åbnes i Fritidshjemmets lokaler. Det vil også være tilfældet lørdag 11. august, når den 28. udstilling for amatører åbnes. Arkivfoto

Censurfri for 28. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nok en gang er Randers centrum for landets største censurfri udstilling. Amatørernes udstilling afvikles som sædvanligt i Fritidscentret. Tilmelding er 1. maj.

Randers: Amatørkunsten boltrer sig i Randers, der for 28. gang er centrum for landets største censurfri udstilling.

- Der plejer at være rift om pladserne. Derfor åbner vi for tilmelding allerede 1. maj, siger Censurfris leder, Janne Celina F. Scheel-Thomsen og tilføjer, at udstillingen er landsdækkende, og markedsfører sig på landsplan.

- Derfor er der bud efter de 115-118 pladser, vi har til rådighed i Fritidscentret.

Censurfri for amatørkunstnere er åben for alle kunstarter som oliemaleri, grafik, akvarel, collage, tegning, overførsler, foto, glas og smykkekunst, trædreje-arbejde, læderarbejde, tekstil, skulptur og blandede kunstformer.

- Igen i år planlægger vi at have arbejdende kunstnere på Censurfri i løbet af Randers Ugen. På den måde har de ca. 2000 besøgende i løbet af ugen mulighed for at komme helt tæt på den kunstneriske og håndværksmæssige formgivning og derved opleve den kreative proces, siger Janne Celina F. Scheel-Thomsen.

Der er fernisering lørdag 11. august, traditionen tro med Randers Pigegarde og åbningstale ved borgmesteren, Torben Hansen. Desuden underholder Riverside Gospelchoir, der ledes af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen.

Udstillingen, der støttes af Randers Kommune, kan ses til søndag 19. august.

Censurfri
Fra tirsdag 1. maj til fredag 22. juni kan amatørkunstnere købe udstillingsplads til årets Censurfri Udstilling.Prisen for at deltage er 160 kr.

Hvis man ønsker at være arbejdende kunstner på udstillingen koster det 35 kr. pr. dag ekstra uanset timeantal.

Censurfri 2018 ligger i Randers Ugen og åbner lørdag 11. august.

Fritidscentret, Vestergade 15, Randers.

Censurfri for 28. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce