Derfor lader udvidelsen af Netto i Vestergade vente på sig

Dansk Supermarked planlægger at rive bygningerne på Vestergade 31-33 ned, så her bliver plads til p-pladser. Dermed bliver der plads til at udbygge butikken over det nuværende p-areal. Arkivfoto: Lars Juul Nielsen

Derfor lader udvidelsen af Netto i Vestergade vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Supermarked har siden slutningen af februar sidste år ejet Vestergade 31-33 ved siden af Netto, som skal udvides. Siden er der ikke sket noget på stedet.

Horsens: Netto på Vestergade 25-29 i Horsens udvider, og selve butikken bliver dobbelt så stor.

Sådan kunne man læse i Horsens Folkeblad i marts 2016, men siden er der intet sket med byggeplanerne.

Dengang var det netop kommet frem, at Dansk Supermarked havde købt naboejendommen på Vestergade 31-33 af el-installatør-virksomheden Carl Bæk & Søn. Prisen lød på 3.125.000 kr., fremgår det af Den Offentlige Informationsserver, ois.dk.

Planen var at udvide fra de daværende - og nuværende - 500 kvm salgsareal til 750 kvm med 250 kvm lager og baglokaler. Det skulle ske ved en udbygning af den eksisterende bygning, så man flyttede p-pladsen over på den nye matrikel.

Tingenes tilstand og den tomme bygning, der i perioder har været frit tilgængelig, har virket indbydende for ukendte personer, der tilsyneladende har udset sig de tomme lokaler som opholdssted, mens de venter på at blive revet ned.

Det resulterede bl.a. i en brand mandag 24. juli, da noget gik galt i forbindelse med det, politiets vagtchef omtalte som "leg med tændstikker".

- Formentlig af nogle indtrængende - det kunne være børn eller unge, sagde betjenten mandag eftermiddag til avisen.

Den tilkøbte grund og vores egen grund er blevet lagt sammen, og der er også udstedt en nedrivningstilladelse. Vi har modtaget byggetilladelsen fra kommunen, og nu er vi i forhandling med entreprenører, for at finde ud af, hvem der skal have opgaven med at rive det gamle ned og bygge det nye op.
Nanna Louise Knudsen, kommunikationsmedarbejder hos Dansk Supermarked

Forhandler med entreprenører

Men hvorfor sker der ikke noget med udvidelsesplanerne? Det har vi spurgt om hos Dansk Supermarked.

Her oplyser kommunikationsmedarbejder Nanna Louise Knudsen, at planen er at åbne den nye butik i første halvår af 2018.

- Den tilkøbte grund og vores egen grund er blevet lagt sammen, og der er også udstedt en nedrivningstilladelse. Vi har modtaget byggetilladelsen fra kommunen (i maj 2017, red.) , og nu er vi i forhandling med entreprenører, for at finde ud af, hvem der skal have opgaven med at rive det gamle ned og bygge det nye op, siger Nanna Louise Knudsen.

Hun oplyser, at Dansk Supermarked har blændet døre og vinduer af for at forhindre uretmæssig brug af bygningen.

Derfor lader udvidelsen af Netto i Vestergade vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce