Foo Fighters annoncerer koncert i Østjylland

Foo Fighters gæstede senest Danmark, da bandet 30. juni sidste år spillede på Roskilde Festivals Orange Scene. Foto: Malene Anthony Nielsen, Scanpix

Foo Fighters annoncerer koncert i Østjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert på Fængslet tirsdag 25. juni med Foo Fighters. - Det er en drøm, der bliver til virkelighed, siger Horsens & Friends' direktør Claus Visbye.

ØSTJYLLAND: Så er der også sikret et sommerbrag for det østjyske rockfolk: Tirsdag 25. juni spiller Foo Fighters på Fængslet i Horsens.

Det er dagens gode nyhed fra Horsens & Friends, som sammen med Live Nation står bag koncerten med det amerikanske band.

- At kunne præsentere Foo Fighters i Horsens er en drøm, der bliver til virkelighed. Vi har arbejdet på dette virkelig længe, og rammen med det gamle Fængsel i Horsens er et godt match, siger Horsens & Friends' direktør Claus Visbye og fortsætter:

- Foo Fighters og Dave Grohl er det mest sympatiske band i branchen, og med den arv, de trækker på, og med deres imponerende bagkatalog af kæmpehit er der lagt op til en meget, meget stor aften i Horsens.

Billetsalget begynder fredag 23. november kl. 10 via Ticketmaster.dk.

Fra solo til band

Har man sagt Foo Fighters, kommer det næsten af sig selv at sige Dave Grohl, bandets sanger og guitarist.

Han sad oprindelig bag trommerne i legendariske Nirvana. Da dette bands frontfigur Kurt Cobain i 1994 begik selvmord, rykkede i dag 49-årige Dave Grohl ud med sine egne sange, i begyndelsen som et enmands-projekt.

På debutalbummet fra 1995 er Grohl eneste officielle medlem af Foo Fighters, men i årene efter byggede han et band op, i dag med fem, som giver ham følgeskab på scenen: Nate Mendel (bas), Pat Smear (guitar), Taylor Hawkins (trommer), Chris Shiflett (guitar) og Rami Jaffee (keyboards).

Masser af power

Diskografien er blevet udvidet med otte album, det nyeste, "Concrete and Gold", fra sidste år. Det samlede albumsalg løber op i mere end 25 millioner eksemplarer.

Læg dertil, at Foo Fighters har ry som et liveband med masser af power. "Rendyrket rock'n'roll" er et af de udtryk, musikken har fået hæftet på sig.

Herhjemme spillede Foo Fighters sidst som hovednavn på 2017-udgaven af Roskilde Festival.

For Horsens & Friends bliver aftalen endnu en 2019-fjer i hatten. I forvejen har Claus Visbye og hans stab sikret, at popfolket onsdag 7. august kan opleve P!nk på Casa Arena.

Hør Foo Fighters med "The Sky Is A Neighborhood" fra bandets seneste album

Oplev stemningen fra Foo Fighters optræden på Roskilde Festivalen 2017

Foo Fighters annoncerer koncert i Østjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce