Frustrationer over udsat åbning: Letbanen vil arbejde for at få Djursland-borgernes tillid

Aarhus Letbane har gang i togene i Aarhus og til Odder. Men åbningen af letbanestrækningen på Djursland er netop blevet udsat, og det skaber frustrationer. Det er der forståelse for i letbanens ledelse, som vil arbejde hårdt for at skabe mere tillid til projektet på Djursland. Arkivfoto

Frustrationer over udsat åbning: Letbanen vil arbejde for at få Djursland-borgernes tillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Aarhus Letbane er der forståelse for frustrationerne efter endnu en udsættelse af åbningen af letbanen på Djursland. Letbanen vil arbejde for at vinde borgernes tillid.

ØSTJYLLAND: Hurtigt arbejde og åbenhed.

Ifølge Aarhus Letbane er det to af de afgørende omdrejningspunkter for at styrke Djursland-borgernes tillid til letbaneprojektet.

Kommunikationschef Jens Velling fra Aarhus Letbane udtrykker forståelse for frustrationerne på Djursland i kølvandet på endnu en udsættelse af åbningen af letbanestrækningen mellem Aarhus H. og Grenaa.

- I høj grad. Vi er også rigtigt kede af at skuffe borgerne på Djursland med den forsinkelse på cirka tre måneder, der ligger i den nye tidsplan. Vi vil helst åbne i morgen, men må også erkende, at det er en kompleks og tidkrævende proces at få myndighedsgodkendt Danmarks første letbane. Med hensyn til tillid, så arbejder vi sammen med de øvrige parter på at åbne strækningen mellem Grenaa og Aarhus så hurtigt som overhovedet muligt. Samtidig orienterer vi løbende om fremdriften med arbejdet, forklarer Jens Velling.

Med hensyn til tillid, så arbejder vi sammen med de øvrige parter på at åbne strækningen mellem Grenaa og Aarhus så hurtigt som overhovedet muligt. Samtidig orienterer vi løbende om fremdriften med arbejdet.
Jens Velling, Aarhus Letbane

Vigtige erfaringer

Lørdag 25. august åbnede Aarhus Letbane for kørsel til Odder.

I den forbindelse blev det fremhævet, at Djursland-strækningen stod til indvielse inden nytår.

Men det kommer altså ikke til at holde stik. Nu er åbningen udskudt til tidligst ved udgangen af marts.

Ifølge Jens Velling kommer den ny tidsplan efter en meget grundig gennemgang af arbejdet med at få letbanetog til at trille på Djursland.

- Vi har nøje gennemgået alle udestående opgaver med assessor, ASAL-konsortiet og letbanens operatør, Keolis. Disse opgaver har vi så holdt op med erfaringerne fra godkendelsen af strækningen til Odder. Til sammen gør det, at vi nu har udarbejdet en aktuel og realistisk tidsplan, der i høj grad er baseret på de indhentede erfaringer fra åbningen af strækningen mod Odder, fortæller han.

Frustrationer over udsat åbning: Letbanen vil arbejde for at få Djursland-borgernes tillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce